Flamenko meistarklase

Koncertzāle “Lielais dzintars” aicina uz flamenko meistarklasi !

Turpinot koncertzālē “Lielais dzintars” aizsākto tradīciju, pirms pasākumiem piedāvāt interesentiem iespēju apmeklēt dažāda veida – gan mūzikas, gan kustību mākslas – meistarklases pasaulē atzītu mākslinieku vadībā, 14. oktobrī flamenko dejas cienītāji ar priekšzināšanām tiek aicināti piedalīties flamenko dejas meistarklasē.

Meistarklasē būs iespēja padziļināti apgūt bulerias ritma mākslas tehniku un specifiku. To pasniegs Seviljas flamenko dejas speciālists, Flamenko aģentūras mākslinieciskais vadītājs ar ilggadēju pieredzi flamenko dejā,  un spilgtu uzstāšanās praksi uz pasaules lielākajām skatuvēm - Manuels Ramirezs (Manuel Ramirez).
 
Pēc meistarklases plkst. 19.00 koncertzāles Lielajā zālē, interesentiem ir iespēja apmeklēt flamenko baleta dejas izrādi “4WOMEN4”, kurā autentiskā flamenko dejas izpildījumā tiek atainota sievietes dzīve Spānijā no 19. gadsimta līdz mūsdienām.
 
Flamenko deja atzīta par spilgtu un spēcīgu kultūras mantojuma sastāvdaļu un 2010. gadā iekļauta UNESCO Cilvēces mutvārdu un nemateriālās kultūras mantojuma sarakstā. Līdz ar to gan liepājniekiem, gan pilsētas viesiem oktobrī būs unikāla iespēja cikla “Pasaule Lielajā dzintarā” laikā baudīt šo Spānijas ugunīgo deju oriģinālajā izpildījumā.
 
Informācija par meistarklases norisi:
Vieta: koncertzāles “Lielais dzintars” mākslas telpa “Civita Nova 6”
Ilgums: 2h
Dalības maksa: 10.00 eiro
Svarīgi: uz meistarklasi jāierodas ērtā apģērbā (būs iespēja pārģērbties) un līdzi jābūt flamenko dejas kurpēm uz papēža
 
Pieteikšanās, kamēr paredzētais vietu skaits ir aizpildīts, iegādājoties meistarklases ieejas karti jebkurā “Biļešu Paradīze” kasē visā Latvijā vai interneta vietnē www.bilesuparadize.lv
 
Organizē: Lielais dzintars
 
Nav gaidāmo pasākumu