Grupas MUSIQQ akustiskais koncerts SILTA SIRDS

MUSIQQ” aicina uz akustisko koncertu Ventspilī - “SILTA SIRDS”!

Jau pirms diviem gadiem grupa Musiqq devās izpārdotā akustiskijā koncertturnejā “Silta Sirds”, kur īpašā skanējumā izpildīja gan albuma “Silta Sirds” dziesmas, gan citus populārākos grupas skaņdarbus. Ņemot vērā apmeklētāju un fanu lielo interesi par šiem koncertiem, ir pienācis laiks ilgi gaidītajam un vienīgajam šīs koncerttūres papildkoncertam 2017. gadā, kas notiks jūras pilsētā Ventspilī - teātra namā “Jūras Vārti".
Akustiskajā koncertā īpašā aranžējumā būs klausāmas visiem iemīļotās un zināmās dziesmas, gan arī jaunākie skaņdarbi, kas iepriekšējos “Silta Sirds” koncertos nebija dzirdami.
Kopā ar Musiqq dalībniekiem, Emīlu un Maratu, koncerta akustisko skanējumu veidos - Uldis Beitiņš (ģitāra), Roberts Rasa (bass), Edgars Jass (taustiņi, ģitāra), Viktors Veselovs (perkusijas), Alex (saksofons) un pavadošā balss - Rūta Dūduma.

Biļetes nopērkamas Teātra Nama “Jūras Vārti” un visās citās Biļešu Paradīzes kasēs, kā arī internetā http://www.bilesuparadize.lv/events/event/59065
Koncerts ir tikai ar sedvietām un bez vecuma ierobežojuma.

Sagādā patīkamu vakaru sev, saviem tuvajiem un draugiem - esiet laipni gaidīti Musiqq akustiskajā koncertā "Silta Sirds”.
 
Koncerts notiek ar Ventspils pilsētas pašvaldības atbalstu.

Seko līdzi “Musiqq” sociālajos tīklos:
TWITTER 
http://twitter.com/MusiqqOfficial
FACEBOOK 
http://on.fb.me/UvTuPv
DRAUGIEM 
http://www.draugiem.lv/musiqq
INSTAGRAM 
https://instagram.com/musiqqofficial
Musiqq YouTube kanāls 
https://www.youtube.com/user/maratonss

 

 
Nav gaidāmo pasākumu