Ziemassvētku koncerts IR SPOŽUMS KĀDS TUVĀKS / V.Pūce, L.Jansone, A.Rakovska, J.Aišpurs, zēnu koris un īpašie viesi

Ziemassvētku koncerts “Ir spožums kāds tuvāks”
26. decembrī pl. 14.00 Līvānu novada Kultūras namā ar Ziemassvētku koncertu “Ir spožums kāds tuvāks” viesosies Valts Pūce, Laima Jansone, Agnese Rakovska, Jānis Aišpurs, zēnu koris un īpašie viesi - Uldis Dumpis, Olga Dreģe, Esmeralda Ermale, Lolita Cauka, Lidija Pupure, Ausma Kantāne, Leons Krivāns un Juris Strenga
2017.gada decembrī Latvijas baznīcās izskanēs pazīstamā latviešu komponista Valta Pūces dziesmu koncertprogramma “Ir spožums kāds tuvāks”. Koncertos, kuros piedalīsies dziedātāji Jānis Aišpurs un Agnese Rakovska, zēnu koris, koklētāja Laima Jansone, Ziemassvētku noskaņu uzburs Valta Pūces dziesmas “Tik klusa un svēta”, “Nosalušais sunītis”, “Ziemas ainava”, “Bāreņa lūgšana” u.c., kā arī tradicionālās Ziemassvētku dziesmas „Pār mazo ciemu ielejā”, „Kas ir šis bērns”, „No debesīm šurp”, „Tur mazā klusā Betlēmē” u.c. Ziemassvētku koncertos piedalīsies brīnišķīgie latviešu aktieri Uldis Dumpis, Olga Dreģe, Esmeralda Ermale, Lolita Cauka, Lidija Pupure, Ausma Kantāne, Leons Krivāns un Juris Strenga, kuru lasījumā skanēs fragmenti no Selmas Lāgerlēvas grāmatas “Kristus leģendas”. Īpašie viesi katrā koncertā būs mainīgi.
“Mēs nākam ar aicinājumu, lai šajā gada tumšākajā laikā nebūtu atstumtu un vientuļu cilvēku. Mēs nākam ar cerību, ka tas piepildīsies. Šis ir pārdomu laiks, kad katrs ieklausās sevī, un mēs ticam, ka izdzirdētais vairos prieku, līksmību un sapratni vienam pret otru! ” uzsver komponists.
Savukārt par dziedātāju izvēli viņš teic: “Gan Jānim Aišpuram, gan Agnesei Rakovskai ir ļoti interesanti balss tembri, tādēļ domāju, ka viņu dueti varētu būt neparasti un skaisti. Ar nepacietību gaidu mirkli, kad tos varēsim dzirdēt. Un Laimas Jansones kokles spēle arī ir kas īpašs!”
Biļetes Biļešu paradīze kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu