Bonjour, 2018! Eleganta Jaungada sagaidīšana VEF Kultūras pilī

BONJOUR, 2018!

Eleganta Jaungada sagaidīšana VEF Kultūras pilī.

Vakara vadītājs: Valters Krauze

Kad satiekas elegance un vienkāršība, kas mijas ar noslēpumu pilnām gaidām un sen nebaudītām sajūtām...

 

Ekskluzīvas un elegantas Jaungada sagaidīšanas svinības šogad tiek organizētas jaunatklātajā VEF Kultūras pilī – atraktīva izklaides programma un svinības piecās zālēs, ļaujoties brīnišķīgai mūzikai, gardiem ēdieniem, smalkām uzkodām un dzērieniem. Svinību viesiem būs iespēja iegūt un atsvaidzināt zināšanas par īpaši izmeklēto vīna pasauli, satikt pasaulslavenus burvju māksliniekus un kādu elegantu dziedātāju, kas pat nepieskaroties spēj noķert mirkli, kas ilgstoši saglabā pasakainu pēcgaršu…

 

Ļaujies bezrūpībai, piedzīvo neaizmirstamas sajūtas un pirmo reizi sagaidi Jaungadu jaunatklātajā VEF kultūras pilī!

 

Vakara programmā:

    • Grupas “Menuets” koncerts
    • Atis Ieviņš & The Rock Brothers
    • Viktorīna (kaislību spēles)
    • Jaungada nakts mistērija
    • Ekskluzīva izsole
    • Bārmeņu paraugdemonstrējumi
    • Pavāru šovs
    • Vairāki foto stūrīši
    • Viegli bohēmiska atmosfēra
    • Lielās vakara pārsteigumu balvas izloze
    • "LV100" monētas kalšana
    • Dejas dzīvās mūzikas pavadībā
    • Atraktīvas nominācijas, pārsteidzošas balvas, vērtīgas loterijas līdz pat vakara kulminācijai - Jaungada sagaidīšanai un salūtam!

 

Šīs Jaungada sagaidīšanas svinības būs īpašas, jo mēs visi kopā sagaidīsim Latvijas simtgadi un Latvijā ilgāk pastāvošās un koncertējošās leģendārās grupas „Menuets” piecdesmito jubilejas gadu. Gadu laikā izaugušas vairākas paaudzes, kas viņos iemīlējušās.

 

Toreiz, kad lasījām starp rindām un par brīvu elpošanu varējām tikai sapņot, viņi simbolizēja patvērumu. Kalniņa dziesmu latviskums, mūziķu nesmiņķētais šarms un mīļais priekšnesums MENUETU vērta pielūgsmes objektā, un teju katra uzstāšanās pārvērtās par bīstamu manifestāciju. Viņi ir mūsu kultūras fenomens, un Latvijas simtgadi un Menueta piecdesmit sagaidot - gan lieli, gan mazi tiek laipni lūgti par to vēlreiz pārliecināties. Cits ļausies jaunības nostalģijai, cits – šodienas realitātei, bet vēl citu gaida MENUETA atklāšanas brīnums

 

Par viņu iedvesmas avotu var uzskatīt Bītlus. Par paroli – Imantu Kalniņu. Viņa sacerētā „Dziesma, ar ko tu sāksies” uz mūžīgiem laikiem kļuvusi par “Menueta” neoficiālo himnu, ko ierasts klausīties un kopā dziedāt, kājās stāvot. Menueta sniegumā varēs dzirdēt tādas pazīstamas dziesmas kā „Dzeguzes balss”, „Alvas zaldātiņi”, „Es esmu bagāts”, „Četri balti krekli”, „Viņi dejoja vienu vasaru”, „Bimini”, „Krīt sniegi”, „Kamēr saule vēl nenoriet”, u.c.

 

Pēc pusnakts visus viesus gaidīs kāds īpašs un ļoti „enerģisks” pārsteigums!  Sagaidi jauno gadu kā vēl nekad un esi laimīgs!

 

Dress code: vakarkleitas, uzvalks

Tuvojoties pasākuma dienai, biļešu cenas var tikt paaugstinātas! Aicinām biļetes iegādāties un rezervēt laicīgi, vietu skaits ierobežots!

 
50EUR: ieejas biļete
80EUR: ieejas biļete ar vietu pie galdiņa un uzkodām
170EUR: ieejas biļete ar vietu pie galdiņa un vakariņām VIP BALKONĀ
 
Viesiem, kas iegādājušies tikai ieejas biļetes, būs pieejami stāvgaldi un krēsli.
Darbosies restorāns un vairāki bāri. (par atsevišķu samaksu)
*Pasākumā nav atļauts ienest savus dzērienus un ēdienus. 
 
 
Vairāk par VIP biļetēm un rezervāciju: Tālr. 29131458

 

Atklāj VEFIŅU no jauna!

 
Nav gaidāmo pasākumu