Runcis Zābakos

28. novembrī Jelgavas Kultūras namā Maskavas Valsts muzikālais teātris “Na Basmannoj” spēlēs lielisku, humora pilnu, krāsainu, visu paaudžu mīlētu pasaku ar apbrīnojamiem varoņiem un laimīgām beigām - “Runcis zābakos”!

Tiem, kuri nemīl kaķus, apmeklēt šo izrādi nav ieteicams, jo visiem zināmo Runci zābakos, kurš ir radīts Maskavas valsts muzikālā teātra “Na Basmannoj” nopelniem bagātās mākslinieces Žannas Terterjanas vadībā, ir ĻOTI foršs! Viņš gan dzied, gan dejo, gan veic mīļas viltības lai tiktu galā ar Cilvēkēdāju un palīdzētu savam saimniekam kļūt bagātam un aprecēt Princesi.

Šo stāstu pēc Šarļa Perro pasakas motīviem radījuši Krievijas literāti Sofja Prokofjeva un Henrihs Sapgirs. Izrāde pēc viņu grāmatas “Runcis zābakos un Cilvēkēdājs” ar panākumiem tika izrādīta vairākos valsts teātros. Teātra “Na Basmannoj” versijā tas pārtapa par muzikālu iestudējumu, izmantojot komponista Jurija Aļabova mūziku. Kas attiecas uz muzikāla teātra “Na Basmannoj” aktieriem, tie lieliski tikuši galā ar saviem uzdevumiem – perfektās balsis un plastika padara viņu varoņus par spilgtiem un izteiksmīgiem personāžiem.

Mūzikas ritmi, no kuriem ir veidota izrāde, ir ļoti daudzveidīgi – tie nomaina viens otru, neļaujot garlaikoties. Dziedāšana un dejošana spoži «izkrāso» sižetu un padara to viegli uztveramu skatītājiem visās vecuma grupās.
Tieši tādēļ izrādes veidotāji ir centušies iedvest jaunu dzīvi vecas pasakas jaunā interpretācijā. Pasaka, ar kuru ir izauguši ne viena vien puišu un meiteņu paaudze.

Izrāde krievu valodā.
Bērniem līdz 5 gadu vecumam ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.
Vairāk informācijas pa tālruni 20821888

 
Nav gaidāmo pasākumu