LATVIAN BLUES BAND koncerts

LATVIAN BLUES BAND

KONCERTS

 

Latvian Blues Band uzstāšanās vienmēr ir aizraujošas un oriģinālas ar publikas iesaistīšanu koncerta gaitā. Tā kā grupas repertuārs ir ļoti plašs un dažāds, grupa gandrīz nekad nespēlē pēc iepriekš sagatavotas gabalu secības, bet programmu veido uz vietas pēc izjūtām un koncerta atmosfēras, tādējādi, nākot uz Latvian Blues Band dzīvo uzstāšanos kaut nedēļu no vietas/pēc kārtas, katrs koncerts būs savādāks un, iespējams, pilnīgs pretstats no iepriekšējā.

Kā grupas muzikālās ietekmes, kas visspilgtāk raksturo grupas skanējumu varētu nosaukt tādus māksliniekus, kā Albert King, Freddie King, B.B. King Albert Collins, Willie Dixon, Muddy Waters, T-Bone Walker un daudz citus. Grupas orģinālmūzika sniedzās no Ņūorleānas “second line” ritmiem sajaukumā ar r’n’b un soul mūziku līdz pat dziļam Chicago blues skanējumam.

Ierašanās no pl. 17:30.  Koncerta sākums pl.19:00.

Koncerts divās daļās, ar starpbrīdi.

Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas.    

 

Pirms/ pēc koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo un izgaismoto teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot/vakariņot muižas mīlīgajā restorānā.    

 Muižas viesnīca piedāvā  nakšņošanu mājīgās muižas  istabiņās.

 

  Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu,  kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.

 
Nav gaidāmo pasākumu