DZELZS VILKS 25 gadu tūre Dziesmas Pilnmēness Naktī. Noslēguma koncerts

Šogad leģendārā latviešu rokgrupa “Dzelzs vilks” atzīmē tās 25. gadskārtu un dodas 1/4gadsimta jubilejas koncertturnejā “Dziesmas Pilnmēness naktī”. Turnejas ietvaros no 3. februāra līdz 8. aprīlim “Dzelzs vilks” uzstāsies Liepājā, Valmierā, Rīgā, Alūksnē, Ventspilī, Jelgavā un tūres noslēguma akustiskajā koncertā Vecgulbenes muižā, 8. aprīlī.

Pirms 25 gadiem Mālpilī dibinātā grupa “Dzelzs vilks” ir kļuvusi par vienu no spēcīgākajām rokgrupām Latvijā. Izdevusi 13 studijas albumus, saņēmusi septiņas Mūzikas ierakstu Gada balvas, grupa dodas tālāk – arī tikko par albumu “Perfekta rītdiena” saņemts “Zelta mikrofona 2016” balva nominācijā “Labākais roka vai metāla mūzikas albums”. Grupa radījusi dziesmas kino un teātrim, kā arī dejas izrādēm.

“Dzelzs vilka” spilgtākās dziesmas izskanēs arī grupas 25 gadu koncertturnejā “Dziesmas pilnmēness naktī” Latvijas pilsētās. Turnejas noslēguma koncerts 8. aprīlī Vecgulbenes muižā skanēs akustiski. Koncerta sākums – 19.00, bet plkst. 18.00 ikviens aicināts uz vīna un šampanieša degustāciju.

25. gadskārtā “Dzelzs vilks” laidusi klajā grupas pirmo dziesmu izlasi “Dziesmas pilnmēness naktī” 2CD un vinila skaņuplates izdevumā. Tajā iekļautas grupas spilgtākās dziesmas, tostarp “Balerīna”, “Oranži mati”, “Viņa grib tik daudz” un “Ļauj man tevi”, kā arī jaunākais singls “Bīstami vārdi”, kas pašlaik ir starp Latvijas lielāko raidstaciju visvairāk spēlētajām latviešu dziesmām, bet televīzijas skatītājiem tas pazīstams kā sēriju filmas “Šķiršanās formula” tituldziesma.

Jaunā dziesmu izlase “Dziesmas pilnmēness naktī” iegādājama arī koncertu vietās.

“Dzelzs vilka” 25. gadu dziesmu izlases un koncertturnejas sadarbības partneris - VAS “Latvijas Dzelzceļš”.

 
Nav gaidāmo pasākumu