Bērnu un jauniešu vokālo ansambļu un solistu konkurss PĒRĻU LIETUS

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs jau devīto gadu rīko bērnu un jauniešu vokālo ansambļu un solistu konkursu “Pērļu lietus”, kas pulcē dziedātājus no visas Latvijas.

Konkursa mērķis ir attīstīt un pilnveidot jauno solistu un vokālo ansambļu muzicēšanas tradīcijas, veicināt dalībnieku skatuvisko pieredzi un radīt iespēju talantīgiem bērniem un jauniešiem apliecināt savas mākslinieciskās spējas plašākai auditorijai, saņemot izaugsmi veicinošu profesionālas žūrijas vērtējumu. Aicinām jauno talantu līdzjutējus un citus interesentus izbaudīt konkursa koncertu klātienē, Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē.

Dienas garumā ar dažādām populārām latviešu dziesmām, tautasdziesmām un oriģināldziesmām uzstāsies solisti un ansambļi 3 vecuma grupās. No pulksten 11.00 savas muzikālās prasmes rādīs jaunākie dziedātāji vecuma grupā 5 – 7 gadi. No pulksten 14.00 uzstāsies bērni vecumā 8 – 12 gadi. No pulksten 17.00 uz skatuves kāps jaunieši vecumā 13 – 18 gadi.

Lūdzam ņemt vērā, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana/filmēšana. Apmeklējot pasākuma norises vietu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts/filmēts un iegūtie foto/video materiāli var tikt izmantoti pasākuma publicitātes nolūkos.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu