Sergejs Slavjanskijs /Jaunās un labākās dziesmas uz bis!/

Cienījamie skatītāji!

Saistībā ar vīzas saņemšanu problēmām , Sergeja Slavjanska koncerts tiek pārcelta no sestdienas uz svētdienu 3 .marta plkst.17.00 uz  4. martu plkst. 17.00. Visas nopirktās biļetes ir derīgas uz pārcelto uz 04.marta pasākumu.

Sergejs Slavjanskijs un organizatori  izsaka savu visdziļāko atvainošanos par sagādātajām neērtībām un aicina uz koncertu 4 .martā!

Baltkrievijas klausītāju mīlulis Sergejs Slavjanskijs4.martā priecēs Jēkabpili ar savu koncertu. Hīta ‘’Sieva’’ autors un izpildītājs, kurš kļuvis par izpildītāja vizītkarti un kuru mīl un dzied sākot no Vācijas līdz Vladivastokai un no Baltijas valsīm līdz Izraēlai.
Šobrīd Sergeja Slavjanska kocerti ir ļoti pieprasīti. Hītu ‘’Aļonuška’’ iztulkoja un izpilda poļu grupa ‘’AC’’. Viņa dziesmas ir piepildītas ar laimi un mīlestību,dziesmas ir melodiskas un saprotamas kuras iekrīt katra klausītāja sirdī. Šajā visā un ir dzejnieka un kompozitora Sergeja Slavjanska dvēseles atspulgs. Koncerta laikā Jūs varēsiet gremdēties neatkārtojamā atmosfērā, kura kļūs par Jūsu dvēseles svētkiem.
Sergeja Slavjanska dzīves devīze ir: Dzīvot ar pozitīvām dziesmā un atvērtu dvēseli!
Koncertā Jūs varēsiet dzirdēt kā jau iemīļotos hītus,tā arī jaunās izpildītāja dziesmas, tādas kā: ‘’Sieva”, ‘’Aļonuška’’,’’Mīlestība uz bis’’, ‘’Odziņa’’,’’Katra diena Tev’’, ‘’Rozā vaidziņi’’,’’Christian Dior kleitiņā’’ un citas.

Dzīvā skaņa!
www.slavyanskiy.com

 

 
Nav gaidāmo pasākumu