Valentīndienas ieskaņas koncerts SAULE UN MĪLA / Orķestris RĪGA, Dināra Rudāne

VALENTĪNDIENAS IESKAŅAS KONCERTS
SAULE UN MĪLA
Svētdien, 12. februārī, plkst. 19.00 Lielajā ģildē

Orķestris RĪGA
Diriģents ANDIS KLUČNIEKS
Solisti: DINĀRA RUDĀNE UN INTARS BUSULIS
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja vakara koncertos nav atļauta.

Iepriekš ziņots, ka koncertā “Saule un mīla” uzstāsies Daumants Kalniņš. Diemžēl, slimības dēļ dziedātājam nācies atcelt dalību 12. februāra koncertā.
Koncertā “Saule un mīla” piedalīsies atraktīvais un klausītāju iemīlētais mākslinieks Intars Busulis. Tā būs pirmā reize, kad Intars Busulis dziedās duetā ar Dināru Rudāni. Abu mākslinieku sniegumā būs tādi pasaulslaveni dueti, kā Džakomo Rosīni “Kaķu duets”, Kārsona Parksa “Somethin’ stupid”, Reja Čārlza “Hallelujah, I Love Her So!” un citi.  
Koncerta pirmajā daļā skanēs itāļu komponistu mūzika – sākot ar operu fragmentiem Dināras Rudānes dziedājumā līdz Nino Rotas kinomūzikai Orķestra “Rīga” sniegumā.
Otrajā daļā solisti dziedās Stīvija Vondera, Kola Portera un citu slavenu komponistu vokālās kompozīcijas. Orķestris “Rīga” atskaņos Pī Vī Ellisa un Džako Pastoriusa skaņdarbu “The Chicken” un ļausies ugunīgiem salsas ritmiem.
Solista maiņas dēļ līdz koncerta “Saule un mīla” sākumam 12. februārī plkst. 19.00 ir iespēja nopirktās koncerta biļetes atgriezt atpakaļ visās “Biļešu paradīzes” kasēs; tiem, kas iegādājušies e-biļetes, rakstot uz e-pastu: [email protected].

 
Nav gaidāmo pasākumu