mūzikls ČIGĀNU PRINCESE

STARPTAUTISKĀ PROJEKTA - MŪZIKLA
“ČIGĀNU PRINCESE”-“GIPSY PRINCESS SHOW”
APRAKSTS

Š.g. 7.aprīlī 17.00. Krāslavas Kultūras namā norisināsies starptautiskā projekta –mūzikla “Čigānu Princese” viesizrādes, kurās piedalīsies 8 mākslinieki no dažādām valstīm.
Šo mākslinieku vidū būs unikālas čigānu zelta balss īpašnieks, daudzu mūzikas festivālu laureāts un uzvarētājs Rinaldo ( Latvija ) , apburošā dziedātāja un flamenko dejas princese ANNA ( Spānija ), kā arī čigānu dejas zvaigznes Lilianna un Rada Koziny ( Ukraina ) , Margarita Kamjaka ( Latvija ). Šo izcilo čigānu šovu ar savu talantu spilgtinās: vijolnieks - virtuozs Evgenij Rihlitskij (Israel) ; kā arī izcilais perkusionists Artūrs Aeropetjans (Armēnija), ģitārists-Agris Ričs (Latvija).Šajā mūziklā būs iespēja vērot 1 tonnu krāšņākos gaismu specefektus, īpašas dekorācijas un 30 dažādu tērpu komplektus,kurus mākslinieki ved sev līdzi.Šī satriecošā šovprogramma, ar pasaules mūzikas hītiem čigānu, krievu, spāņu un
latviešu valodā iestudēta mūsdienīgā stilā, vienaldzīgos neatstāj nekur pasaulē. Šis mūzikls
ar lieliem panākumiem ir izrādīts jau tādās valstīs kā Slovākija, Polija, Lietuva, Igaunija un Zviedrija, gūstot milzīgu skatītāju atzinību un atsaucību uzstājoties pārpildītās koncertzālēs.Lielisku garastāvokli mēs Jums garantējam !

Uz tikšanos!

Informācija un biļešu tirdzniecība – www.bilesuparadize.lv un Kultūras nama kasēs.

 
Nav gaidāmo pasākumu