FRANK SINATRA 100 /DAUMANTS KALNIŅŠ/ Jelgavas Bigbends

Daumants Kalniņš un Jelgavas bigbends
koncertā “Frank Sinatra ”


Koncertprogrammā dziesmas no leģendārā dziedātāja Frenka Sinatras repertuāra izpilda Daumants Kalniņš un Jelgavas bigbends Raita Ašmaņa vadībā.
Frenks Sinatra populārās mūzikas vēsturē tiek uzskatīts par 20. gadsimta "zelta" balsi. Viņa panākumus gan profesionālā, gan finansiālā ziņā diez vai kādam izdevies pārspēt, nemaz nerunājot par neizmērojami lielo publikas mīlestību un pielūgsmi visas karjeras laikā. Elegants ārējais veidols, samtaini maigs balss tembrs, dziesmas par mīlestību, spēcīgs raksturs un neatlaidība - tā bija dziedātāja Frenka Sinatras panākumu atslēga, kas viņa vārdu ļauj atcerēties arī šodien. Iedvesmojoties no Sinatras mūzikas un dzīves gājuma, viņa populārākās dziesmas vienotā koncertprogrammā piedāvā Daumants Kalniņš un Jelgavas bigbends Raita Ašmaņa vadībā.
Koncerta pirmajā daļā skan līdz šim nedzirdētas un mūziķu iepriekš neizpildītas dziesmas, bet otrajā daļā klausītājiem tiek atskaņoti izsenis zināmi un atpazīstami Frenka Sinatras populārākie skaņdarbi.
Koncerts II daļās, 2h 50 min. ilgs.

Koncertprogrammas producents: Mūzikas nams Daile, Anda Zadovska

Informācija: [email protected] www.dailesnams.lv

Apmeklējums bērniem:

Visiem koncertiem un izrādēm /arī bērnu/ biļetes jāiegādājas katram skatītājam neatkarīgi no vecuma.

Vakara koncertiem un izrādēm, kas paredzētas pieaugušo auditorijai, bērni līdz 7 gadu vecumam netiek ielaisti.


Īpašās biļetes:
Apmeklētājiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties, vieta parterā par stāvvietas cenu, pavadonim jāiegādājas biļete par pilnu cenu.

 
Nav gaidāmo pasākumu