SNIEGAVĪRA EKSPRESIS / Ralfs Eilands,Kristīne Prauliņa & Very Cool People/

Ralfs EILANDS, Kristīne PRAULIŅA
un “Very Cool People” piesaka 5gades koncertus
SNIEGAVĪRA EKSPRESIM!
Šogad būs 5 gadi kopš SNIEGAVĪRA EKSPRESIS priecē visus Ziemassvētku koncertu cienītājus un klausītājus. Decembrī, Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa "Very Cool People", dodas skanīgā koncerttūrē pa Latvijas pilsētām ar jautrāko koncertprogrammu Ziemassvētku noskaņās.
“SNIEGAVĪRA EKSPRESIS” ir viens no līksmākajiem Ziemassvētku koncertiem. Dziedāt līdzi un sagaidīt vakaru pacilātā noskaņojumā ielūdz muzikālais hameleons Ralfs Eilands, dzirkstošā fanka grupa “Very Cool People” un samtainās balss īpašniece Kristīne Prauliņa.

Koncertā būs iespēja baudīt mūziķu vokālos un instrumentālos talantus, taču vēl vairāk – dziedāt līdzi, līksmot un emocionāli sildīties vienam pie otra. Programmā iekļautas kompozīcijas, kas vieno un uzmundrina cilvēkus visā pasaulē: “Zvaniņš skan”, “Laba slava sniedziņam”, “Jingle bells rock”, “Santa Claus is coming to town” un citas. Izpildot mums tik nozīmīgās dziesmas kā “Klusa nakts”, neiztrūkstoši tiks šķetināts stāsts par mūsu sapņiem, ilgām un iekšējo - noslēpumaino pasauli.

Svētku programma apzināti veidota, lai iepriecinātu ģimenes, draugus, radot patīkamu atmosfēru kopā būšanai un “iesildītos” pirms vakara priecīgajiem notikumiem, kas gaidāmi katrā mājā pie Ziemassvētku eglītes.
Stāsta Ralfs Eilands: “Manuprāt, lielākā dāvana, ko esam saņēmuši šajā dzīvē, ir mūsu ģimenes un draugi – tās siltās attiecības, caur kurām gūstam vislielākās emocijas un spilgtākās atmiņas. Šo dāvanu “izsaiņot” nozīmē kopīgi pavadīt laiku. Ar šādu pieeju arī veidojam koncertu, lai primāri tā būtu iespēja būt kopā ar sev tuvajiem un kopīgi pasmieties un padziedāt – tas arī ir tas “Ziemassvētku brīnums”.”

 

Bērniem līdz 7.gadu vec.biļetesn nav nepieciešamas.

Koncerta laiks - 1h 15 min., bez pārtraukuma

 

Koncerti notiek:

01.12. Salaspils Kultūras nams RĪGAVA;
09. 12. DEVONS, Siguldā;
10.12. Smiltenes pilsētas kultūras un sporta centrā;
16.12. Alūksnes kultūras centrā;
2.51.2 mūzikas namā “Daile” Rīgā.
Biļetes iegādājamas “Biļešu Paradīze” kasēs visā Latvijā un internetā.

 
Nav gaidāmo pasākumu