Vasarsvētku koncerts SAMTA VAKARS Jaunmoku pilī

Vasarsvētku koncerts "Samta vakars" Jaunmoku pilī

Vasarsvētkos, 28. maijā, pl. 16.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē notiks koncerts "Samta vakars". Muzikāls notikums, kas sola skatītāju aizvest uz cildenu melodiju un virtuozu priekšnesumu pasauli, kas ļaus iegremdēties klasiskās mūzikas skaistumā kopā ar Daniilu Bulajevu, Agnesi Egliņu un Gunu Šnē.

Koncertprogrammas vadītāja būs viena no spožākajām un pieprasītākajām pianistēm - Agnese Egliņa. Ar savu meistarību un izcilo māksliniecisko vīziju papildinās īpašu  ansambli, kura sastāvā būs jaunais vijoles virtuozs un prestižās Lielās Mūzikas balvas nominants Daniils Bulajevs un ievērojamā čelliste Guna Šnē, kuras vārds sasaucas ar augstākajiem novērtējumiem klasiskās mūzikas sfērā.

“Samta vakarā” šie trīs izcilie mūziķi satiksies, lai klausītājiem radītu īstu emociju simfoniju. Viņu priekšnesumos tiks ieausts klasiskās mūzikas noskaņu gleznojums, atdzīvinot šo skaņdarbu mantojumu un mūžīgo skaistumu.

Vakara programma sola valdzinošu ceļojumu pa klasiskās mūzikas šedevru notīm, tostarp Johana Halvorsena Pasakaljas vijolei un čellam, Ludviga van Bēthovena Sonāte vijolei un klavierēm, Bohuslava Martinū Variācijas par Rosīni tēmu čellam un klavierēm, Arvo Perta Adagio Trio un Paula Šenfelda Cafe music trio.

Biļetes cena: EUR 10.00 EUR, vietas netiks numurētas. 

Koncertu īsteno Jaunmoku pils kultūrvēsturiskā kompleksa saglabāšanas un kultūras veicināšanas biedrība "ALEJA" sadarbībā ar SIA “Jaunmoku pils” un ar Valsts Kultūrkapitāla fonds projektu konkursa finansiālu atbalstu.

 
Nav gaidāmo pasākumu