Saulkrastu svētku vakara koncerts ar DAGAMBA, Musiqq un Aiju Andrejevu.

Plkst. 20.00 vakaru atklās Aija Andrejeva. Koncertā izskanēs gan jaunākie singli, gan sen iemīļotas un visiem pazīstamas dziesmas no Aijas Andrejevas repertuāra. Kā īpašs pārsteigums koncerta apmeklētājiem, Aijai uz skatuves pievienosies viņas draugi un skatuves kolēģi - Kato un Zebrene.

Vakara turpinājumā Saulkrastu estrādi satricinās klasiskās mūzikas huligāni grupa DAGAMBA, kuru koncertā dzirdēsim skaņdarbus no koncertprogrammām “Bach Against the Machine”, #LudwigVanRammstein un ne tikai. Klausītāju iemīļotā grupa jauks stilus un ārdīs robežas, piedāvājot klasiku oriģinālās interpretācijās un rokmūziku ar klasikas elementiem. Jaunajā programmā tikai DAGAMBA mūziķiem raksturīgajā manierē sakausēta akadēmiskās mūzikas tēva, izcilā komponista Johana Sebastiana Baha mūzika un vienas no ietekmīgākajām rokgrupām pasaulē  - Rage Against The Machine daiļrade. 

Sekundēm ritot, skatuves grožus pārņems iemīļotā puišu grupa “Musiqq”. Koncertā izskanēs grupas populārākās dziesmas, kā arī kompozīcijas no jaunā albuma, kas tapis, iedvesmojoties no leģendāras grupas “Līvi”.

Svētku noslēguma balle. Grupa “Zuši” un DJ Magnuss Eriņš. Visu laiku labākie/vecākie/jaunākie latviešu un ārzemju dziesmu hiti.

Vakara koncerts ar ieejas maksu / www.bilesuparadize.lv
Biļete 10,00 EUR, no 15. jūnija 15,00 EUR
Ar pensionāru, invalīdu apliecību un “3+ Ģimenes” karti 7 EUR

Bērniem līdz 11 gadiem (ieskaitot) bez maksas.

 
Nav gaidāmo pasākumu