ELIADES OCHOA: BUENA VISTA SOCIAL CLUB ZVAIGZNES koncerts ar pavadošo grupu /KUBA/

Leģendārais kubiešu dziedātājs, ģitārists un dziesmu autors ir pazīstams kā viens no Buena Vista Social Club oriģinālā sastāva dalībniekiem. Slavenā The Girl from Ipanema un Chan Chan, ko dzied Eliades Ochoa, atpazīstamas visā pasaulē, grupai piesaistot fanu pūļus. Vēl pirms žilbinošās pasaules slavas kopā ar Buena Vista Social Club, Eliades bija viens no jaudīgākajiem un atpazīstamākajiem ģitāristiem Kubā, kā arī leģendāru grupu dalībnieks. Savas iespaidīgās karjeras laikā Ochoa ir izdevis 9 albumus, ieguvis 4 latīņu Grammy balvas, kā arī nomināciju par albumu “Afrocubism”, kas tapa sadarbībā ar izcilākajiem mūziķiem no Mali. 

Kubiešu Džonijs Kešs – pasaulē pazīstamā projekta Buena Vista Social Club jaunākais dalībnieks Eliades Ochoa Latvijā jau viesojās 2003. un 2005. gados, koncertējot Dzintaru koncertzālē un Sapņu fabrikā, un tagad pēc teju divdesmit gadu pauzes, kubiešu leģenda, atgriežas ar jaunu oriģinālskaņdarbu albumu Guajiro. Eliades sācis spēlēt ģitāru sešu gadu vecumā, un 11 gados viņš muzicēja jau Santjago ielās, tādejādi iegūstot “Santjago Saules” iesauku. 

Koncerts Rīgā būs unikāla iespēja skatīt vaigā vienu no Kubas muzikālās tradīcijas nesējiem. Karstie kubiešu mūzikas ritmi neatstāj vienaldzīgu nevienu!

 
Nav gaidāmo pasākumu