AINARS MIELAVS UN RŪDOLFS MACATS Akustikas kultūrtelpā

"Mielavs džezā"

Aicinām piedzīvot unikālu, improvizētu un personīgu koncerta stāstu. Iepriekš dzirdētas un iemīļotas dziesmas saklausīt jaunās skaņās ar balsi, klavierēm un harmonikām.

Koncertā mākslinieki atskaņos kopīgi sacerētās dziesmas no albuma “220 volti”, citu autoru dziesmu interpretācijas un Ainara Mielava standartus – populārākās dziesmas no visiem dziedātāja radošajiem periodiem. Ainars Mielavs klausītājus priecēs ar savu balsi un spēlēs mutes harmonikas. Pie klavierēm būs pianists un komponists Rūdolfs Macats.

Ainars Mielavs ir latviešu mūziķis, dziesmu autors, komponists, grupas "Jauns mēness" līderis. Izdevis albumus un koncertējis kā solomākslinieks un ar grupu "Pārcēlāji". Darbojies kā dīdžejs dažādās raidstacijās. Rūdolfs Macats vislabāk zināms kā pianists un komponists uz džeza un improvizētās mūzikas skatuves. Savā daiļradē aptver plašu stilistisko loku, spējot savienot visdažādākos mūzikas novirzienus. Albums «220 volti» klajā nāca 2020. gadā līdz ar Ainara Mielava 60 gadu jubileju, ko mākslinieks radījis kopā ar domubiedriem.

Koncerta aptuvenais ilgums, 1h 20min

Norises vieta ir restorāna “Akustika”  jaunizveidotā kultūrtelpa,  kas atrodas ēkas otrajā stāvā. 

Pirms vai pēc pasākuma, “Akustikas” pirmajā stāvā ir iespēja nobaudīt restorāna piedāvājumu, iepriekš rezervējot galdiņu pa tālruni +371 26660202

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

 
Nav gaidāmo pasākumu