Koncerts UGUNĪGIE RITMI

2022. gada 2. decembrī plkst.19.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra "Imanta" Lielajā zālē koncerts "Ugunīgie ritmi"

Koncertā piedalās flamenko deju studija "Zambra, profesionāla spāņu klasiskās dejas pārstāve un horeogrāfe no Madrides, specializējusies kastaņašu spēlā, Ana Kaseres Garsija (Ana Cáceres Garcia), un soliste Madara Dziedātāja.

Programmā flamenko dejas ar vēdekļiem, lielajiem spāņu lakatiem “manton de manila”, cepurēm un kastaņetēm.

Flamenko deju studija "Zambra” ir viena no vadošajām šī virziena pārstāvēm Latvijā un tās audzēkņi priecē skatītājus ar krāšņiem, autentiskiem priekšnesumiem un īstu Spānijas garšu. Studijas vadītāja Daiga Pirogova ir pieredzējusi flamenko dejotāja un horeogrāfe, mācījusies meistarklasēs Spānijā un citur Eiropā. Savu ceļu uz lielās skatuves sākusi jau 15 gadu vecumā, dejojot ‘Liepājas teātrī” ar “Grand Prix”apbalvotās rokoperas ‘Kaupēn, mans mīļais”un cittās izādēs. Piedalījusies aī citu mākslinieku.

Madara Dziedātāja – mecosoprāns. Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas absolvente, kas regulāri uzstājas ar dažādām koncertprogrammām. Piedalījusies festivālos Latvijā un ārvalstīs, ir Latvijas un starptautisku konkursu laureāte, aktīvi iesaistās dažādos mūzikas projektos, koncertējusi Austrijā, Itālijā, Vācijā, Zviedrijā, Īrijā.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu