Rūķa LEO piedzīvojums cirkā

Brīnišķīgais  svētku gaidīšanas laiks! Tas ir laiks, kad tici brīnumiem. Kur gan vēl vari būt  tik drošs, ka brīnums patiešām notiks, ja ne cirkā!  Cirkā, kur valda vecās, labās tradīcijas -  tik tuvas  gan bērnam, gan sirmgalvim, jo  tiek saglabātas no paaudzes paaudzē!

...Kad Mēness iekrīt pilnmēnesī un zvaigznes gāžas lejā no debesīm kā trakas, ir skaidrs — Saulgrieži nāk! Tas ir laiks, kad notiek visdīvainākās lietas un paveras durvis starp rūķu, elfu, cilvēku un pārējo pasaulēm. Ja kāds rūķis, piemēram, Saulgriešu laikā pienāk pie šādām durvīm, tad pēkšņi - bunk  un viņš nokļūst  cilvēku pasaulē...Tā notiek arī šoreiz...

Ko tik visu neierauga  mazais rūķis Leo, kad  viņam tik pazīstamajā meža pļaviņā ap simtgadīgo ozolu  koku vietā izaugušas mājas, kas garākas par visgarākajām eglēm! Un tik daudz cilvēku! Un cilvēkiem ir  tik daudz dīvainu, noslēpumainu un pat  smieklīgu lietu! Un vēl! Lielo māju pagalmā  ierodas un  dzimtajam ozolam blakus nostājas ….CIRKS!  Bet cirkā? Cirkā ir īsti akrobāti, vingrotāji, žonglieri, brīnumdari, spēkavīri un  k l a u n i !!! Pat Ziemassvētku vecītis ierodas, lai   bērniem dotu dāvanas! Visu šo savādo cilvēku pasauli iepazinis, arī  rūķis Leo vēlas sev dāvanu. Vai jūs gribat zināt, kādu?  Nāciet un cirkā uzzināsiet!


Ziemassvētku izrāde “Rūķa Leo piedzīvojums cirkā”  būs skatāma košajā cirka teltī  Lucavsalā no 30. novembra līdz 2023.gada 8.janvārim un Pļavniekos, A. Deglava ielā 69 (pie t/c Maxima XXX) no 2023. gada 12. janvāra līdz 22. janvārim.

Turpat līdzās būs arī “Ziemas prieku tirdziņš”. Tajā  apmeklētājus visas dienas garumā sagaidīs dažādi izklaides pasākumi: pastaigas ar ponijiem un mini zoodārzs, foto ar rūķiem un Ziemassvētku vecīti, karuseļi, vietējo meistaru un ražotāju dāvanas un suvenīri, karstas uzkodas un dzērieni, DJ seti un citas aktivitātes! 

Ieeja tirdziņā ir pilnīgi bez maksas! Tirdziņu apmeklēt var  nesaistīti  ar cirka izrādēm,  no trešdienas līdz svētdienai, no plkst. 12 līdz 21. 

!!! Iepazīties ar informāciju par biļetēm  uz  cirka izrādi “Rūķa Leo piedzīvojums cirkā” ar  pilnu izrāžu grafiku var mūsu mājaslapā  www.baltijascirks.lv!

Nāc! Tevi gaida pozitīvas emocijas !

Izrādes ilgums: ~2h ar 15.min strapbrīdi
Pasākuma valoda: latviešu
Cirkā ir pieslēgta apkure! Teltī ir silti! 

 
Nav gaidāmo pasākumu