Raimonds Pauls Trio & Sofia Rubina

Sestdien, 3. decembrī ziemas noskaņās pilī viesosies Latvijas lepnums - mūziķis Raimonds Pauls-, kurš sēdīsies pie klavierēm, kopā ar Māri Briežkalnu pie sitaminstrumentiem un Toivo Unt ar kontrabasa mākslu. Koncertā trio pievienosies īpaša viešņa - igauņu dziedātāja Sofia Rubina.

Koncertā mūziķi spēlēs Raimonda Paula mūziku no ieraksta "Pastaiga pa Rīgu", kā arī dziesmas ar amerikāņu dzejnieka un producenta Gordona Pogodas (Gordon Pogoda) vārdiem.

Klausītāju ausis priecēs tādas dziesmas kā "Pastaiga pa Rīgu", "Bright City Night", "Līvu laukums", "Rīgas balzāms" un citas.

Izcilākais latviešu populārās mūzikas autors un pianists Raimonds Pauls ir slavenākais komponists ne tikai Latvijā, bet tālu aiz tās robežām. Viņa mūzika skanējusi neskaitāmās valstīs, visprestižākajās koncertzālēs, un tas, pateicoties viņa unikālajām melodiķa dotībām. Maestro Paula bagātā radošā iztēle apvienojusi latviešu tautas mūzikas intonācijas, džeza, blūza, rokenrola, franču šansona, vācu šlāgera un tautiskās ziņģes intonācijas un elementus ar modē nākošiem strāvojumiem, allaž spējot radīt aktuālu, visiem interesantu un reizē ārkārtīgi demokrātisku mūziku.

(No mājaslapas raimondspauls.lv)

 

Koncertu rīko Mazā Mežotnes pils.

Ar jautājumiem varat vērsties: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu