NĀC LĪDZĀS ZIEMASSVĒTKOS! Labdarības koncerts

Mīļie klausītāji! Ar patiesu prieku aicinām jūs uz sirsnīgo labdarības koncertu Nāc līdzās Ziemassvētkos! Torņakalna baznīcā kopā ar festivāla Nāc līdzās! laureātiem – talantīgajiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām uzstāsies iemīļotie skatuves mākslinieki Ilona Bagele, Evija Martinsone, Jānis Apeinis, Agnese Egliņa, Renārs Kaupers, Marija Naumova, Ingus Ulmanis, Rūta Dūduma, Ivo Fomins, Atis Ieviņš, Katrīna Dimanta,  kori Kamēr un Nāc līdzās! un grupa Audiokvartāls. Kopā ar viņiem muzicēs Nāc līdzās Ziemassvētkos! orķestris. 
Arī šogad savus klausītājus iepriecināsim ar atpazīstajām un vienmēr gaidītām Ziemassvētku melodijām Andra Sējāna aranžējumā. Šogad pirmo reizi koncertā izskanēs komponista Jēkaba Jančevska jaundarbu cikls “Gaišās dziesmas” koriem un solistam, kuras komponists radījis tieši šim gaismu nesošajam labdarības koncertam.  Pie klavierēm būs autors, bet ar viņu kopā muzicēs Renārs Kaupers un koris “Kamēr”, un Fonda Nāc līdzās! jauktais koris. 
Visi koncertā gūtie ienākumi tiks izlietoti bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām talantu un spēju attīstības veicināšanai.
Koncertā iespējams iekļūt cilvēkiem ratiņkrēslos. 

Stundu pirms koncerta darbosies Ziemassvētku labdarības tirdziņš, kurā nelielas dāvaniņas būs sagatavojuši cilvēki ar īpašām vajadzībām, tās par ziedojumu varēs iegūt ikviens koncerta apmeklētājs. 

Koncertu producē Fonds Nāc līdzās!

 
Nav gaidāmo pasākumu