Nino Katamadze & Insight, ansamblis RUSTAVI

Šis pārsteidzošais projekts ir gruzīnu tautas dāvana Latvijai. Ļoti vērtīga un reta dāvana: viena koncerta ietvaros sastapsies visspilgtākie un vispieprasītākie tradicionālās un mūsdienu gruzīnu mūzikas pārstāvji. Tās pasniegšanas laiks un vieta: 1. jūlijs, Dzintaru koncertzāle.

 

Ar Nino Katamadzi mūsu publika vairs nav jāiepazīstina: Latvijā šo dziedātāju zina, ciena un mīl. Viņas siltā balss nav sajaucama ne ar vienu citu, arī Nino stils ir pavisam īpašs – džeza un blūza, temperamentīga funky un izdomas bagāta fusion kokteili viņa dāsni jauc uz pirmatnējas, folklorā sakņotas mūzikas bāzes. Kā jau īsta etnodžeza dīva, viņa dzied nevis vārdus, bet jūtas, ieraujot melodiju, noskaņu un emociju straumē gan savu mūziķu grupu „Insight”, gan visu zāli bez atlikuma…

Ansamblis „Rustavi” – Gruzijas lepnums un īstens tās nacionālā mantojuma sargātājs – 2023. gadā svin savu 55 gadu jubileju. Pusgadsimta laikā tas uzstājies vairāk nekā 80 valstīs, sniedzis vairāk nekā 5000 koncertu. Ansamblis “Rustavi” ir daudzu balvu un prēmiju laureāts par ieguldījumu Gruzijas kultūras attīstībā un popularizēšanā pasaulē. Ansamblim “Rustavi”, kam piemīt apbrīnojama spēja iekārot klausītāju sirdis, veiksmīgi koncertē gan Gruzijā, gan ārzemēs.

„Rustavi”, Nino Katamadze un „Insight” – visi kopā viņi skatītājiem un klausītājiem uzburs saulaino, līksmo un valdzinošo gruzīnu mūzikas pasauli.

Biļetes Dzintaru koncertzāles un „Biļešu Paradīzes” tīkla kasēs, www.bilesuparadize.lv 

 
Nav gaidāmo pasākumu