Dziesmas par mīlestību. Jēkabs Nīmanis un Andris Keišs.

“Dziesmas par mīlestību”

dzied un spēlē Jēkabs Nīmanis un Andris Keišs

Dailes nams un pieredzējumi tajā vienmēr bijuši par mīlestību. Par latviešu publikas, latviešu mūzikas, latviešu aktieru un dziedātāju, par bārmeņu, viesmīļu, apkopēju, garderobistu,  īsāk sakot- par latviešu mīlestību. Uz tās esam turējušies visus šos gadus un, ļoti cerot un vēloties tā arī turpināt, aicinām uz programmu “Dziesmas par mīlestību”. JRT populārā izrāde “Latviešu mīlestība” vēl labā atmiņā, dziesmas no tās sen jau dzīvo savu neatkarīgu dzīvi, bet šajā reizē programmā arī izrādē neiekļautās. Par dziesmu muzikālo un kompozicionālo pusi galvenais atbildīgais ir Jēkabs Nīmanis, koncertam sapulcējies grupas sastāvs: 


Jēkabs Nīmanis – dzied un spēlē ģitāru 
Andris Keišs – dzied un spēlē basģitāru 
Varis Piņķis – bungas 
Artūrs Bērziņš – bastrombons

Viļa Daudziņa dzeja dziesmu tekstos, divas dzejas, ko Jēkabs Ņīmanis ietērpis nošu rakstā, arī no Gunas Zariņas un Kaspara Znotiņa.

Pēc šāda koncerta nevar vienkārši aiziet. Tur jāizdzīvo pēcgarša Dailes namā, ielās, mājupceļā, kā jums tīk. Bet būtiskākais- mīlestība. Varbūt vakarā beidzot doties uz jumta pie lielā skursteņa, ar Gunu, Baibu vai, nu jūs jau ziniet… Vēl tikai piparmētru tēja!  Un nesakiet: “Gan jau kādreiz!” Tieši tagad un šeit!

 
Nav gaidāmo pasākumu