SARKANGALVĪTE UN VILKS leļļu izrāde bērniem un vecākiem / TEĀTRIS UN ES

Pasakas mēs iemīlam jau agrā bērnībā. Tās ir ļāvušas mums lidot cauri maģiskām pasaulēm, iesaistīties varenos piedzīvojumos, atklāt sev jaunas zvaigznes, un pats galvenais – tās no paaudzes paaudzē nodot mums dzīves gudrības.

SARKANGALVĪTE UN VILKS ir sirsnīga un jautra leļļu izrāde bērniem un vecākiem, kura  patiks gan pavisam maziem, lielākiem un pavisam lieliem — ikvienam no 2 līdz 99 gadu vecumam. Izrāde aizraus ikvienu skatītāju vedot to cauri pazīstamajai pasakai, kura būs pilna aizraujošu notikumu, dziesmu, jautrības un humora! Tieši tā, arī vecākiem tas ir jāredz! 😊 

IZRĀDES APRAKSTS:

Sarkangalvīte nav parasta meitene. Viņa mācās svešvalodas, dzied, dejo un pieprot cīņas mākslu. Mežā Sarkangalvītei ir daudz draugu, par kuriem viņa rūpējas un arī aizstāv. Bet kāpēc ceļš pie vecmāmiņas izrādās tik noslēpumu pilns? Un no kā tad mežā visi īsti baidās? To jūs uzzināsiet leļļu izrādē bērniem un vecākiem SARKANGALVĪTE UN VILKS.

REŽISORS: 

„Šī ir izrāde, kurā es neesmu mainījis ne vienu vārdu. Tēli brīvi un organiski dzīvo savu dzīvi. Izrādes scenogrāfija man atsauc atmiņā iemīļoto bērnības grāmatu krāsainās ilustrācijas, kuras te „uznirst”, kā atvērtas lapas un te atkal pazūd. Šis ir stāsts par draudzības spēku, kurš pārvar vislielākos dzīves šķēršļus, jo jūs vienmēr varat paļauties uz uzticamiem draugiem jebkurā dzīves situācijās. Šajā stāsta veidošanas procesā mēs vēlējamies pārkāpt stereotipu robežas. Centāmies iesaistīt izrādē mazos skatītājus, lai viņiem teātris asociētos ar prieku, mīlestību un jautrību…”

 

Režisors: Armands Ekštets / TV seriāla "Sirdsmīļā Monika" režisors

Lelles veidojuši: Animācijas studijas „Avārijas Brigāde” mākslinieki

Izrādes ilgums: 45 min

Mērķu auditorija: bērni pirmskolas un sākumskolas vecumā

Ieteicamais vecums: 2+

Valoda: Latviešu

Vairāk informācijas par teātri - www.izradesberniem.lv

Saziņai: [email protected]

Uz tikšanos!

 

INFO VECĀKIEM:

--> Zālē ir amfiteātris kā kinoteātrī, kur katra nākamā rinda ir ar paaugstinājumu, kas nodrošina labu redzamību.

NOTEIKUMI: 

--> Biļete jāiegādājas katram skatītājam neatkarīgi no vecuma. Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.
--> Pirms izrādes sākuma, lūdzam izslēgt mobilos tālruņus.
--> Izrādes laikā aizliegts lietot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ierakstu aparatūru.

 
Nav gaidāmo pasākumu