Misterybubbles / Maģisko burbuļu triku izrāde

Burbuļu iluzionists, lāzeršovs, neona istaba, dūmu specefekti, burbuļu triki, animatori ar muzikālo priekšnesumu, vadītājs ar rotaļām un diskotēku noslēgumā skatuves priekšā!
Beidzot arī Latvijā, vēl neredzētā šovā, vērosim pasaules klases burbuļu trikus, iluzionista Robert Valdman izpildījumā, kurš priecējis apmeklētājus visā pasaulē.

Pasākumā skatītāji varēs nofotogrāfēties neona foto stendā, kura tiks aprīkota ar UV gaismām, lai bildes būtu īpaši košas un jautras.

Gaismu un dūmu specefekti padarīs izrādi aizraujošu gan lieliem, gan maziem.

Uz vietas būs pieejams burbuļu veikaliņš, kurā varēs iegādāties burbuļu dāvaniņas lielo burbuļu priekiem no Misterybubbles - www.ziepjuburbuli.lv.

Durvis uz pasākumu vērs vaļā jau stundu pirms izrādes, lai varētu ieņemt sēdvietas. Izrādes ilgums - 2 x 40 minūtes

Pauze 10 minūtes.
____________________
Biļetes nopērkamas internetā www.bilesuparadize.lv un tās tirdzniecības vietās/kasēs. Biļešu cenas sākot no 7 eur.

Līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja bezmaksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu (bērnam jāsēž klēpī)! Ja tomēr vēlaties bērnam atsevišķu sēdvietu, tad biļete jāiegādājas arī bērniem zem 5 gadu vecuma.

*Biļešu cenas atšķirās gan no norises vietas, gan attiecīgās sēdvietas.

 

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu, var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml. Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas.   

 
Nav gaidāmo pasākumu