DOMINA BACK TO SCHOOL | rolands če, Būū, Fiņķis

Festivāla atklāšanas koncertā 31.augustā plkst.19 te uzstāsies Fiņķis un PRAGAII, Būū un rolands če.

Hip hop mūziķis un tekstu autors Fiņķis ar pavadošo sastāvu – Aleksi Luriņu, Andri Strazdu un Krišjāni Bremšu - koncertā izpildīs gan dziesmas no aprīlī iznākušā albuma «Tāds slinkums», kas radīts kopā ar eksperimentālās popmūzikas duetu «PRAGAII» (Kashuks un Aleksis Luriņš), gan muzikāli bagātas versijas Fiņķa agrīnajiem skaņdarbiem. Fiņķa dzīvo izpildījumu raksturo «grandžīgas» ģitāru partijas, elektroniskās mūzikas eksperimenti, kā arī dažādu ēru hip hopa elementi.
Klausies Fiņķa un PRAGAII jaunāko albumu «Tāds slinkums» šeit: https://orcd.co/tads-slinkums 

Būū

Būū ir dziedātāja, mūzikas un vārdu autore, kā arī producente, kas 2021.gadā debitēja pašmāju mūzikā ar dziesmu «Siekala», kam sekoja singls «Sāku no sākuma». 2021.gada novembrī izdots debijas albums «Albūūms». Trīs no «Albūūma» dziesmām nonāca pirmajās vietās dažādos Latvijas radiostaciju topos. 2022.gada februārī Būū saņēma divas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» statuetes – nominācijās «Debija» un «Dziesma». 
Māksliniece mūzikā caur savu pieredzi runā par vienlīdzību, emocionālā intelekta attīstību, pašrūpēm, empātiju un citiem sociāli nozīmīgiem tematiem.
Būū koncertprogramma veidota tā, lai skatītājs pēc koncerta justos piepildīts ar pozitīvu enerģiju. Nav noslēpums, ka Būū ar savu vieglumu un gaišo trakumu spēj piecelt publiku kājās, tādēļ programmas laikā skatītāji var iztrakoties, dziedāt līdzi un padejot.

rolands če

rolands če ir latviešu mūziķis, reperis un producents. Izlaidis vairākus soloprojektus, kā arī piedalījies kopprojektos «Siera Plate» ar xantikvariātu un «Banda» ar New Wavy. Kopš 2020. gada ir izdevniecības «Univesal Music Group» mākslinieks.

 
Nav gaidāmo pasākumu