Osokina Brīvības festivāls Ukrainai. Nakts koncerts – Igo un Katrīna Gupalo

Koncerts pārcelts no 05.06.2022.

Pirmo reizi uz vienas skatuves nakts koncertā satiksies Igo un Katrīna Gupalo. Koncertā izskanēs gan dziesmas no cikla “Uguns” ar Jāņa Strazda mūziku un Igo vārdiem, gan citas kompozīcijas no Igo repertuāra, kā arī latviešu un ukraiņu tautas mūzika.

Visi festivāla laikā gūtie ieņēmumi no biļešu tirdzniecības sadarbībā ar “Biļešu paradīze” un fondu Ziedot.lv tiks ziedoti Ukrainas cilvēku atbalstam. 

Šis ir jau trešais pianista Andreja Osokina Brīvības festivāls, kas šogad, reaģējot uz Krievijas militāro agresiju, veltīts Ukrainai. 

Izsludināti deviņi festivāla koncerti, kas no 25. maija līdz 8. jūnijam norisināsies Melngalvju namā, Hanzas peronā, Klavieru salonā @152 un Anglikāņu baznīcā. Festivāls pulcēs dažādus Latvijā un pasaulē atzītus mūziķus un aktierus, kuru vidū ir Dita Lūriņa, Čulpana Hamatova, Ģirts Krūmiņš, Igo, Georgijs Osokins, Ralfs Eilands, Raimonds Tiguls, Žoržs Siksna, Katrīna Dimanta, Roberto Meloni, Katrīna Gupalo, pats Andrejs Osokins un daudzi citi, kā arī mūziķi un aktieri no Ukrainas, kuri Latvijā raduši patvērumu no kara šausmām. 

Biļešu iegādei uz festivāla koncertiem netiek piemērota interneta sistēmas lietošanas maksa.

Informācija par visiem festivāla koncertiem pieejama šeit: https://www.bilesuparadize.lv/lv/custompage/3074

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts un ka viņa attēls var tikt izmantots video materiālos, fotogrāfijās vai citos audiovizuālos darbos un publicitātes materiālos.

 
Nav gaidāmo pasākumu