LINDA LEEN. Koncerts solo pie klavierēm

Lindas Leen koncerts solo pie klavierēm koncertsērijas “Sinerģija” ietvaros būs pirmais publiskais šīs vasaras muzikālais notikums "Ola Foundation" jaunajā ēku kompleksā Ķīpsalā, ko radījuši uzņēmēji Ilze un Uldis Pīlēni.

Sarunu caurvītajā muzikālajā vakarā pie klavierēm māksliniece izpildīs savu mūziku, lasīs pašas rakstīto autordziesmu atdzejojumus latviešu valodā, dalīsies ar dzīvesstāstiem un jaunatskaņojumiem no mūziķes un pasaules autoru daiļrades. 

Viesi tiek mīļi gaidīti jau no plkst.19:15 uz vakara pirmo daļu- glāzi vīna/welcome drink no “Noble Wine”, lai draudzīgā gaisotnē iepazītos ar “Ola Foundation” jauno ēku kompleksu un izstāžu galeriju, kurā šobrīd skatāma Latvijas laikmetīgās mākslas izstāde "Mainīgi Nemainīgais’’ ar darbiem no fonda privātās kolekcijas. 
Koncerta sākums plkst. 20:00.
 
‘’Ola Foundation’' ēku kompleksa arhitekts ir Uldis Pīlēns. Centrālā betona un stikla ēka veidota kā olas forma, kas simbolizē nepārtrauktu un nemitīgu attīstību.  Ēkā pastāvīga mājvieta būs ‘’Integrālās izglītības institūtam’’, mākslai, mūzikai, diskusiju platformām, radošai rezidencei un izglītības atbalsta projektiem.
 
“OLA Foundation” ēka atrodas Ķīpsalā, Ogļu ielā 12a

 
Nav gaidāmo pasākumu