YAMAHA mūzikas skolas 10 gadu jubilejas koncerts

Uz 10 gadu jubilejas svinībām aicina Valmieras YAMAHA mūzikas skola!

4. jūnijā plkst. 17:00 Valmieras Kultūras centrā ar jaudīgu, bagātīgu un krāšņu koncertu 10 gadu jubileju atzīmēs Valmieras YAMAHA mūzikas skola

Koncerts paredzēts muzikāli daudzveidīgs. Tiks pārstāvēti dažādi žanri un stili. Būs gan 60's guitar pop, būs dauzonīgais roks, dažs labs evergreens, kā arī mūsdienu pop mūzikas pērles u.c. Neiztikt arī bez šova elementiem instrumentālā ansambļa "Epic Wolf Orchestra" izpildījumā.

Koncertā uzstāsies Valmieras un Cēsu YAMAHA mūzikas skolu audzēkņi un pedagogi. Bet koncertu kuplinās tādi viesmākslinieki kā - Arturs Gruzdiņš un grupa "Refleksija", Valmieras Kultūras centra mākslinieciskie kolektīvi "Etno kokļu kopa" Zanes Sniķeres vadībā un jauniešu koris "Skan" diriģentes Irēnas Zelčas vadībā. Ar priekšnesumiem uzstāsies arī viesi no Lietuvas YAMAHA mūzikas skolas, "Splitwire" un Aļģe Matekūnaite (Algė Matekūnaite). 

Paverot priekškaru uz koncertu, atklāsim, ka ne tikai koncerta muzikālais audekls būs krāsains, bet arī tā vizuālais noformējums. Taču, kas un kā tieši - lai vēl paliek noslēpumā. 

Neviļus gribas vilkt paralēles ar cilvēka pirmajiem desmit dzīves gadiem. Tas ir posms, kurā tu ar draugiem nebēdnīgi skrien sunīšos, aizķeries, paklūpi, piecelies, notrauc smiltis no apbrāztajiem ceļgaliem un skrien tālāk. Tas ir laiks, kad nostiprinātas pirmās draudzības. Tāds mazliet juceklīgs laiks, gluži kā tilts starp bērnību un pusaudžu gadiem. Kad vēl drīkst lielo nopietnību atstāt otrajā plānā un uzrīkot kārtīgu dzimšanas dienas ballīti ar draugiem.

Mazliet pārfrāzējot - labāk vienreiz redzēt un dzirdēt, nekā desmit reizes par to lasīt. Tāpēc aicinām uz koncertu visus mūzikas mīļotājus! Koncerts vecuma ierobežojumus nepazīst, tas, tāpat kā pati YAMAHA mūzikas skola, piemērota visa vecuma klausīties gribētājiem.
Nāc pats, ņem līdzi draugus un tiekamies koncertā jau pavisam drīz!

Ieejas kartes uz koncertu Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās jau no 19. maija.

 
Nav gaidāmo pasākumu