ĢIMENES DIENAS KONCERTS

Ģimenes diena kā oficiāli svētki Latvijā tiek svinēti salīdzinoši nesen – kopš 2008. gada. Ik gadu šo dienu atzīmē 15. maijā, godinot ģimeni un aicinot iedzīvotājus aizdomāties par tās lomu mūsu dzīvē. Šajā dienā varam vairāk laika un uzmanības veltīt vecākiem, brāļiem, māsām un bērniem – saviem ģimenes locekļiem. Starptautiskajā ģimenes dienā visus aicina rūpēties par ģimenes vērtībām un novērtēt tās nozīmi.

Lai šajos svētkos cilvēki varētu kopā pavadīt laiku, 2022. gada 15. maijā plkst. 14.00 Kultūras un atpūtas centrā “Imanta” Lielajā zālē notiks Starptautiskajai ģimenes dienai veltīts koncerts. Ir aicināti visi Imantas un Rīgas iedzīvotāji ar ģimenēm uz emocionālu, mākslinieciski augstvērtīgu bezmaksas pasākumu, kurā atzīmēt Ģimenes dienu kopā ar ģimenes locekļiem, tādējādi stiprinot ģimeniskās vērtības.

Svētku koncertā uzstāties ģimene- mūziķu pāris Jānis Holšteins- Upmanis (Goran Gora) un Māra Upmane- Holšteina (grupas Astro'n'out soliste), kas vienosies kopīgās sajūtās un ļaus ikvienam pasākuma apmeklētājam sajust ģimenisku siltumu un kopā būšanas prieku, kas tiks nodots skatītājiem ar dziesmu un mūzikas šarmu.

Svētku repertuārā dzirdēsim dažādas dziesmas par mīlestību, dabu un ģimeniskām vērtībām, lai ikviens koncerta apmeklētājs dotos mājup ar smaidu un pozitīvu noskaņojumu.
Jānis Holšteins-Upmanis ir dziesminieks un komponists.

Māra Upmane- Holšteine latviešu dziedātāja, kura atpazīstamību ieguva kā grupas Astro'n'out soliste.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu