ORĶESTROMĪMA. Ģimenes diena ar Rīgas pantomīmu un Orķestri RĪGA

Ik gadu 15. maijā pasaulē atzīmē Ģimenes dienu. Orķestris “Rīga” aicina talkā savus draugus – ansambli “Rīgas pantomīma”, lai ar dzirkstošu koncertu un jestrām aktivitātēm kopā svinētu ģimeņu svētkus Kultūras pilī “Ziemeļblāzma".

14.30 – 15.30 Kamerzālē "Rīgas pantomīma" aicinās uz MEISTARKLASI emociju atveidošanā, notiks seju apgleznošana, balonu figūru veidošana un arī pastaiga uz koka kājām.

16.00 Lielajā zālē KONCERTS ar “Rīgas pantomīmas” un Orķestra “Rīga” piedalīšanos. Skatītāji būs liecinieki kāda neparasta "kino seansa" apmeklējumam, kurā būs klausāmas melodijas no daudziem labi zināmām kino un animācijas filmām.

Pasākumu vadīs Raitis Zapackis.

BEZMAKSAS IELŪGUMI uz pasākumu pieejami no 6. maija “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv, kā arī K/p “Ziemeļblāzma” informācijas centrā.

Šo pasākumu atbalsta Rīgas pašvaldība, un tas ir daļa no kopējās Ģimenes mēneša programmas galvaspilsētā, kas tapusi sadarbībā ar kultūras centriem, biedrībām un izglītības iestādēm. Norišu programma pilnā apjomā ir skatāma tīmekļvietnē www.kultura.riga.lv.


 

 
Nav gaidāmo pasākumu