Kinoseanss / MOŠĶU ĢIMENĪTE 2

MOŠĶU ĢIMENĪTE 2

Žanrs: komēdija, animācijas filma
Ieteicamais vecums: bez vecuma ierobežojuma
Valoda: filma dublēta latviešu valodā
Filmas garums: 1 stunda 43 minūtes

Kas jauns mošķu pasaulē? Kāzas! Ragana un viņas iemīļotais Renfīlds, grāfa Drakulas sulainis, nolēmuši neslēpt savas jūtas un... salaulāties! Taču nupat sākusies laulību ceremonija tūdaļ pārtrūkst. Viesu acu priekšā mīlētājus nolaupa ar pārcilvēciskām spējām apveltītā mošķu medniece Mila. Izrādās, mazā nolaupītāja – zinātnieka miljardiera vienīgā meita – pilda sava jukušā tēva īpašo uzdevumu. Šai mazulītei labāk netuvoties. Viņa ir ātrāka par vēju un apgādāta ar visjaunāko tehniku – to ieraudzījis, pat Džeimss Bonds viņu apskaustu.  
Sadzīves rūpju māktā Višbonu ģimene atkal piedzīvos šoku. Ragana un viņas līgavainis ir seni viņu draugi, Gandrīz vai Višbonu bērnu opītis un omīte. Viņiem par katru cenu ir jāatbrīvo saldais pārītis. Diemžēl tas nemaz nav tik viegli. Lai glābtu draugus, Višboniem atkal ir jāpārvēršas par mošķiem ar superspējām. Ar burvju amuleta palīdzību mamma pārvēršas par vampīru, tētis kļūst par zaļu Frankenšteinu, meita – par mūmiju, kas hipnotizē cilvēkus, dēliņš – par ņipru vilkati. 
Mošķu ģimenīte ar mīlīgu sikspārņu palīdzību apceļos pasauli, iekulsies daudzos bīstamos piedzīvojumos, iegūs lērumu briesmīgu paziņu, aci pret aci sadursies ar  gandrīz neuzvaramo Milu un noskaidros, kālab jukušais ģēnijs nolaupa nemirstīgus mošķus – tādus kā Drakula (jā, viņš ir atgriezies!), Lohnesa briesmonis, sniega cilvēks vai milzu gorilla Karalis Kongs.
Jautrais, piedzīvojumiem bagātais stāsts „Mošķu ģimenīte 2“ ir par īstu draudzību un par to, ka neviens nav nevainojams... Tomēr pat tiem, kuriem piemīt trūkumi, ir tiesības būt laimīgiem! 

 
Nav gaidāmo pasākumu