Kinoseanss / UPS! PIEDZĪVOJUMI TURPINĀS

UPS! PIEDZĪVOJUMI TURPINĀS

Žanrs: komēdija, animācijas filma
Ieteicamais vecums: bez vecuma ierobežojuma
Valoda: filma dublēta latviešu valodā
Filmas garums: 1 stunda 26 minūtes

Vai atceraties pūkainos nestriānus Deivu un Finiju, kurus nelaida kuģī? Un ņipros grimpus Leu un Heizelu? Nav liela bēda, ja neatceraties. Gatavojieties, jaunā filma “Ups! Piedzīvojumi turpinās” aizvedīs uz viņu pasaules malu, kur vēl neesat bijuši. 
Ja tā turpināsies, visam beigas! 147 dienas uz kuģa bez garda gaļas kumosiņa, maizes šķēlītes un saldēdiena! Visapkārt tikai jūra, pie apvāršņa ne zemes strēles, un uz kuģа 50 tūkstoši dažnedažādu ļoti izsalkušu zvēru, putnu un divi nejauši tur nokļuvuši nestriāni. Tas vēl nav pats ļaunākais. Briesmīgi ir tas, ka drīz vairs nebūs pat derdzīgās zaļās putras. Un tad... neviens neievēros noteikumu „neēst citam citu“. Zaudējis pēdējo cerību, karalis lauva palaiž debesīs balodi, lai tas, augstu lidodams, sameklētu zemi... Taču zemi atrod no klāja nejauši nokritušie aušas grimps Lea un nestriāns Finijs. Vētra izmet viņus burvīgas salas krastā. 
Neticami, bet  šeit ir viss, lai izsalkušajiem kuģa iemītniekiem pietiktu dzīvesvietas un ēdamā, -  saule, zāle, ūdens, jūras veltes, pica un pat apelsīnu kēksi! Paradīze zemes virsū, bet... sala jau ir aizņemta. Salu atraduši un apdzīvojuši daudzkrāsainie nestriāni. Finijs nekad nav redzējis tik daudz  radagabalu. Vai viņi ielaidīs atbraucējus un ļaus viņiem palikt? Protams, nē. Ne tādēļ nestriāni ir radījuši savu laimes zemi, lai svešinieki visu sabojātu. Klāsies plāni, jo neviens zvēriņš nenojauš, kādu pārsteigumu viņiem gatavo uz salas burzguļojošais vulkāns... 
Elpu aizraujošs stāsts, uz katra soļa gaida jauni draugi, piedzīvojumi, kaut kas neparasts, negaidīts, gards un skaists! Būs traki interesanti!  

 

 
Nav gaidāmo pasākumu