Festivāls “Summertime - aicina Inese Galante” / Noslēguma koncerts / Piaf! The Show (Francija)

Festivāls “Summertime - aicina Inese Galante”. 

Noslēguma koncerts. Piaf! The Show (Francija).

Leģendārais Edītes Piafas franču mūzikas šovs. Pirmo reizi Latvijā ‒ unikāls mūzikas šovs turneja par leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas dzīvi un mūziku. Šovs “Piaf! The Show” var lepoties ar vairāk nekā miljonu pārdotu biļešu vairāk nekā 50 pasaules valstīs un tikai sajūsminātām publikas atsauksmēm. 

“Piaf! The Show” sākotnēji tika sarīkots, lai atzīmētu leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas 100. jubileju. Tomēr projekta grandiozie panākumi turpinās līdz šodienai. Dziedātāja un aktrise Natālija Lermita, kura ir pasludināta par Edītes Piafas “likumīgo mūzikālo mantinieci”, izpildīs visus franču ģeniālās mākslinieces hitus. Divos 45 minūšu ilgos cēlienos izrāde stāsta par Parīzes dziedātājas karjeru no nabadzības līdz bagātībai, izmantojot viņas neaizmirstamās dziesmas, papildinātas ar iepriekš nepublicētu fotogrāfiju un Edītes Piafas laikmeta slaveno Parīzes vietu attēlu vizuālo gobelēnu.

Festivāla THE BEST OF “Summertime ‒ aicina Inese Galante” īpaši tradicionālajā noslēguma dienā skatītāji tiks pārcelti romantiskajā Francijas gaisotnē. Visiem klātesošajiem šis koncerts būs īpaši simbolisks, jo vakara galvenie vadmotīvi būs ticība un mīlestība. Tas ir tieši tas, kas ikvienam pašlaik ir tik ļoti nepieciešams.  

Līdztekus šovam leģendārās franču dziedātājas cienītājus Latvijā šajā vakarā gaida vēl viens pārsteigums: pirms Piaf! The Show izrādes festivāla THE BEST OF “Summertime — aicina Inese Galante” viesiem būs unikāla iespēja personiski iepazīties ar māksliniekiem, kuri vakarā uzstāsies, un uzdot tiem dažādus jautājumus.

Tikšanās notiks Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē plkst.18:00.

Biļešu cena: 5.00 - 7.00 EUR

 

Sīkāka informācija:

 

http://www.piaf-lespectacle.com/en/the-show

https://www.instagram.com/piaftheshow/

 

Mūzika:

https://www.youtube.com/watch?v=UF2QYCiBhXk

https://www.youtube.com/watch?v=j8id4gtRbuM

 

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu