Igo zelta dziesmas

 

Igo zelta dziesmas

Igo, Jānis Strazds, Ainis Zavackis

Dziedātājs Igo kopā ar komponistu, pianistu Jāni Strazdu un sitamo instrumentu, ritma mākslinieku Aini Zavacki aicina uz Igo zelta repertuāra koncertu.

Šajā koncertā galvenokārt skanēs labi pazīstamas dziesmas, kuras cilvēki vienmēr gaida un vēlas dziedāt līdzi.

Igo atzīt, ka: “Protams, man ir svarīgi, kā cilvēki klausās jauno repertuāru, iedziļinoties sarežģītajās tēmās, kurus mēs ar mūziķiem cenšamies pasniegt klausītājiem. Un tad nāk koncerta hitu daļa, kad skan laika pārbaudi izturējušās kompozīcijas, un nav svarīgi, vai cilvēkam, kas to klausās, ir deviņpadsmit vai deviņdesmit gadu…“Laika dziesmiņa”, “Zīlīte”, “Bet dzīvē viss ir savādāk” un citas dziesmas dziedam kopā ar zāli.”

Igo ir izveidojis koncertprogrammu, kurā skanēs zelta dziesmu repertuārs, arī leģendāro grupu "Remix" un "Līvi" dziesmas, kā arī Igo un Jāņa Strazda kopīgi radītās kompozīcijas.

Koncerts paredzēts divās daļās.

Koncerta sākums: 20:00
Ierašanās: no 19:00
Koncerts notiks Mazmežotnes muižas pasākumu zālē.

Pirms/pēc koncerta varēsiet izstaigāties pa plašo muižas dārzu un teritoriju, baudot vakara romantiku.
Pasākuma vietā darbosies bufete, kur varēsiet iegādāties gan uzkodiņas, gan dzērienus.


Jau laikus padomājot par burvīgas sestdienas vakara pavadīšanu un nesteidzīga svētdienas rīta sagaidīšanu, muižas viesnīca piedāvā rezervēt senajā atmosfērā iekārtotas istabiņas.

Mēs jūs gaidīsim!


P.S. Ar koncerta biļetes iegādāšanos un savu klātbūtni koncerta laikā - neiebilstat, ka pasākuma laikā uzņemtais foto un video būs izmantots publicitātes nolūkiem.

 
Nav gaidāmo pasākumu