Grupas OTRA PUSE koncerts. Īpašais viesis - Antra Stafecka

18. martā plkst. 19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks grupas “Otra Puse” koncerts. Koncerta īpašais viesis – dziedātāja Antra Stafecka.


Grupa “Otra Puse” šobrīd strādā pie jaunā albuma un ir noilgojusies pēc muzikālas tikšanās ar saviem klausītājiem. Koncertprogrammā Valmierā skanēs mazāk dzirdētas un pilnīgi jaunas dziesmas no gaidāmā albuma, kā arī grupas lielākie hiti.


“Otra Puse” šogad svinēs 30 gadu jubileju – tā dibināta 1992. gadā, līdz šim izdevusi piecus studijas albumus, no kuriem divi - “Nakts vai rīts” (2009) un “Uzzīmē mani” (2013), ir saņēmuši Latvijas gada mūzikas balvas kā labākais pop mūzikas albums. Dziesma “Nakts vai rīts” bija spēlētākais radio hits 2009. gadā, dziesma “Ave Pali” ir kļuvusi par vērtīgāko Muzikālās bankas dziesmu 2012. gadā, savukārt dziesma “Uzzīmē mani” 2014. gada Muzikālajā bankā ieņēma otro vietu.


Vairākas grupas dziesmas - “Pēc lietus”, “Vēstules”, “Savādā”, “Ieskaties”, “Rīga”, “Es Tev” - ir ieguvušas hita statusu un joprojām tiek regulāri atskaņotas dažādās Latvijas radio stacijās. 


Biļetes cena: 12-15 EUR. Ar Valmieras kultūras karti 1 EUR atlaide. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzē”.


Apmeklējot koncertu, jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Koncerta apmeklētājus aicinām ievērot visus spēkā esošos epidemioloģiskās drošības pasākumus!

 
Nav gaidāmo pasākumu