URĶIS. ANIMĀCIJAS DARBNĪCA kopā ar TJN Annas 2 animācijas studiju | Jautrās ēnas

Ziemeļrīgas kultūras apvienība no 2022. gada februāri reizi mēnesī, Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē organizēs izglītojošas meistardarbnīcas bērniem.

Darbnīcas domātas zinātkārajiem, tajās būs iespējams ieskatīties profesijās un zinībās, ko nevar apgūt skolā, iemēģināt savu roku animācijas filmu veidošanā, zinātnisku eksperimentu veikšanā. Būs iespēja apgūt DJ mākslas pirmos soļus un pat sarīkot nelielu disenīti. Kopā ar pieredzējušiem pedagogiem kopā dosimies eksotisku mūzikas instrumentu spēles valstībā, apgūsim orientēšanās sporta pirmās iemaņas, veicot uzdevumus Mežaparka plašumos svaigā gaisā. 

Meistardarbnīcas uzsākam sadarbībā ar TJN "Annas 2" animācijas studiju.  Studijas vadītāja ir latviešu animatore un animācijas skolotāja Ilze Ruska, kas kopā ar animācijas skolotāju Agnesi Krastkalni, bijušajiem un esošajiem audzēkņiem, draugiem un domu biedriem palīdzēs izveidot, režisēt un nofilmēt pašiem savu animācijas filmu.

Ciklā paredzētas 3 nodarbību dienas – katra veltīta savai tēmai.

12.martā spēlēsimies ar Jautrajām ēnām. No papīra izgriežot tēlus un filmējot to ēnu atspulgus, izdomājot aizraujošus sižetus, jautri un saturīgi pavadīsim laiku un, ja būsim uzcītīgi, nodarbību cikla beigās tiksim pie savas animācijas filmas!

Nodarbības notiks 2 grupās plkst.11.00 un plkst.13.00. Katrā grupā būs pieejami 16 darba galdi ar 4 darba vietām cilvēkiem, no 1 mājsaimniecības.

Nodarbības ilgums ~ 1 stunda. 

Lūgums ierasties uz nodarbībām ½ stundu ātrāk, lai varētu sagatavoties darbam. 

 
Nav gaidāmo pasākumu