Guntara Rača dzejoļu grāmatas 365 4. daļas atvēršanas svētki / koncerts

Šis koncerts ir Guntara Rača dzejoļu grāmatas “365” 4. daļas atvēršanas svētki. Grāmatas 3. daļa tika izdota pērnā gada augustā un tas tika atzīmēts ar grupas “bet bet” koncertu Hanzas Peronā, Rīgā. Savukārt grāmatas 4. daļa nāk klajā 29. janvārī un tās pirmā publiskā atvēršanas notiks 5. februārī, Jaunmoku pils Kolonnu zālē.

Pasākumā piedalīsies īpašie viesi: 

Katrīna Bindere (balss), Jānis Narkevics Jr. (balss, ģitāra), Tomass Kleins (ģitāra, balss), Uģis Tirzītis (ģitāra), Andris Alviķis (balss) un Edvards Strazdiņš (ģitāra, balss).

Biļešu cenas: 20 EUR, 15 EUR, 10 EUR (sākot no 12. rindas, var būt apgrūtinātāka redzamība).

Guntars: “Man parādījās tas, kas gadiem ilgi nebija bijis. Man parādījās brīvais laiks. Taču es neprotu neko nedarīt, tāpēc savas mājsēdes laikā nolēmu atkal sākt rakstīt vienu dzejoli dienā. Tā arī tika aizvadīts viss 2021.gads un tagad ir izdotas grāmatas “365” 3. un 4. daļas. Vēl viens gads aizvadīts katru dienu fiksējot sajūtas un emocijas. Pats domāju, ka šie ir labākie darbi, kurus jebkad esmu uzrakstījis.”

Programmā dzirdēsiet dziesmas, kuru pamatā ir grāmatās “365” publicētie dzejoļi un kuru autori ir Raimonds Pauls, Lolita Ritmanis, Tomass Kleins, Jānis Narkevics, Renārs Veličko un arī pats Guntars. Protams, neiztiks arī bez kādām agrākos laikos kopā ar Maestro Paulu un seno cīņu biedru Ainaru Virgu sarakstītajiem hitiem.

Pasākuma laikā varēs iegādāties jaunās grāmatas un saņemt autogrāfus. 

Pēc koncerta, esiet laipni gaidīti izmantot kādu no Jaunmoku pils īpašajiem vakara piedāvājumiem, kas ietver gardu trīs kārtu maltīti kādā no pils zālēm un nakšņošanas iespējas viesnīcā. Vairāk informācijas un rezervācija, zvanot uz 26187442 vai rakstot uz [email protected].

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams uzrādīt pārslimošanas sertifikātu vai Covid-19 testa rezultātu. Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Apmeklējot pasākumu, visiem obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un, sākot no 12 gadu vecuma, derīgs sertifikāts. Norises laikā apmeklētājiem jālieto mutes un deguna aizsegs.

 
Nav gaidāmo pasākumu