KINO /EJ TĀLĀK, TĀLĀK| D.Rietumas pasaules autorkino izlase

Ej tālāk, tālāk (C'mon C'mon)

ASV, 1h 49min

Režisors Maiks Mailss

Lomās Vakins Fīniks, Gabija Hofmane, Vudijs Normans

 

Dita Rietuma: “Viens no gada lielākajiem amerikāņu kino pārsteigumiem – niansēta, formā šķietami pieticīga, melnbalta (!) filma, kas veiksmīgi mēģina pieskarties ļoti būtiskām tēmām – cilvēka vientulība, atšķirīgu paaudžu pasauleszjūta. Filmas galvenais varonis Džonijs ir radio žurnālists, kurš darba uzdevumā intervē desmitiem jauniešu, lai noskaidrotu, ko viņi domā par nākotnes pasauli un sevi tajā. Džonija māsas ģimenē ir krīze un tas ir iemesls, kālab Džonijs uz kādu laiku apņemas pieskatīt māsas dēlu, aizvedot to lūdzi uz Ņujorku. Mēģinājumu “sadzīvot”, sadraudzēties pamazām abiem liek uzzināt daudz un iemācīties. Šī ir filma, kuras vērtība ir ne tās sižeta pavērsienos vai negaidītās norisēs, bet gan izsmalcinātā ekrāna valodā un prasmē radīt trauslu, pat intīmu pasauli. Pārliecinoša ir galveno aktieru – pasaulslavenā Vakina Fīniksa un jauniņā Vudija Normana saspēle.” 

Pirms seansa Ditas Rietumas ievadvārdi.

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam sertifikāts nav nepieciešams, ja bērns ir pieaugušā pavadībā, kam ir Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Apmeklējot pasākumu, visiem obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un, sākot no 12 gadu vecuma, derīgs sertifikāts.

Atgādinām, ka no 25. janvāra, apmeklējot pasākumus, drīkst lietot tikai medicīniskās maskas vai ne zemākas klases kā FFP2 respiratorus bez vārsta. Sejas maska jālieto visu pasākuma norises apmeklējuma laiku.  

 
Nav gaidāmo pasākumu