LNSO ziemas abonements 2022

Svētkos iepriecini savus tuvākos ar LNSO ziemas abonementu, dodot iespēju apmeklēt trīs brīnišķīgus un daudzveidīgus klasiskās mūzikas koncertus! LNSO ziemas abonementā likti trīs 2022. gada sākuma koncerti.


Ceturtdien, 20. janvārī, plkst. 19.00 Lielajā ģildē iepazīsti LNSO mūziķus un ļaujies kamermūzikas burvībai koncertā “PORTRETI. OSKARS BOKANOVS UN TOMMĀSO PRATOLA”. 

Tommāso PRATOLA — flauta
Agnese EGLIŅA — klavieres
 
Oskars BOKANOVS — kontrabass
Rihards PLEŠANOVS — klavieres

Programmā: Mišeka, Dzenīša, Hertla, Leklēra, Kazellas, Pulenka, Ditijē mūzika.  
 
Piektdien, 11. februārī, plkst. 19.00 Lielajā ģildē baudi izcilo latviešu mūziķu — vijolnieces Evas Binderes un čellistes Kristīnes Blaumanes sniegumu, kā arī simfoniskās mūzikas varenību koncertā “ČAIKOVSKIS, DEBISĪ UN RUBIĶIS”. 

Eva BINDERE – vijole
Kristīne BLAUMANE – čells
Diriģents Ainārs RUBIĶIS 

Programmā : Klods Debisī «Spēles», Miklošs Roža Sinfonia concertante vijolei un čellam ar orķestri, Pēteris Čaikovskis Piektā simfonija miminorā.
 
Ceturtdien, 17. februārī, plkst. 19.00 Lielajā ģildē apmeklē cikla “SIMFONISKAIS HITS AR GORAN GORA” jaunāko koncertu “GRĪGA KLAVIERKONCERTS UN “NORVĒĢU DEJAS””, kurā līdzās izcilas mūzikas mirkļiem un Agneses Egliņas žilbinošajai klavierspēlei noteikti uzzināsi ko jaunu par Norvēģiju un izcilo skaņradi Edvardu Grīgu.

Goran Gora – stāstnieks
Jānis JOŅEVS – dramaturgs
Krišs SALMANIS – mākslinieks
Roberts RUBĪNS – režisors
Agnese EGLIŅA – klavieres
Diriģents Kaspars ĀDAMSONS

Programmā: Edvards Grīgs Klavierkoncerts un ”Norvēģu dejas”.


Apmeklējot pasākumu, pieaugušajiem jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams uzrādīt pārslimošanas sertifiktātu vai Covid-19 testa rezultātu. Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Apmeklējot pasākumu, visiem obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un, sākot no 12 gadu vecuma, derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu