Kinoseanss / SARKANAIS SUNS KLIFORDS

KINO SEANSS VAKCINĒTAJIEM / COVID-19 PĀRSLIMOJUŠAJIEM UZRĀDOT ATBILSTOŠU DIGITĀLO SERTIFIKĀTU! 

BĒRNIEM NO 12 GADU VECUMA AR NEGATĪVU COVID-19 TESTU, LABORATORIJAS IZZIŅU PAR SKRĪNINGA TESTU AR NEGATĪVU REZULTĀTU, PILNGADĪGAS VAKCINĒTAS/PĀRSLIMOJUŠAS PERSONAS PAVADĪBĀ

! SKATĪTĀJU IZVIETOJUMS ZĀLĒ SADALĪTS SEKTOROS:

No 1 līdz 9 vietai - apmeklētājiem, kas var uzrādīt digitālo Covid-19 serttifikātu (vakcinēšanās, pārslimošanas)

No 14 līdz 19 vietai - apmeklētājiem ar bērniem līdz 12 gadu vecumam (bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros)

Clifford the Big Red Dog

Žanrs: piedzīvojumu filma, komēdija, ģimenes filma
Ieteicamais vecums: no 7 gadu vecuma
Valoda: filma dublēta latviešu valodā
Filmas garums: 1 stunda 36 minūtes

Emīlija atrod mazu, sarkanu kucēnu un nosauc to par Klifordu. Meitenei pat sapņos nerādās, cik liels viņš pēkšņi izaugs. Kamēr mamma ir prom komandējumā, Emīliju pieskata viņas smieklīgais tēvocis Keisijs. Kucēns vienā mirklī ir kļuvis par lielu mazajam Ņujorkas dzīvoklim, un par viņu uzzina uzņēmums, kurš nodarbojas ar ģenētiskiem eksperimentiem. Lai nosargātu sunīti, viņus un Ņujorku gaida milzīgs piedzīvojums, kura centrā būs lielais, sarkanais suns Klifords!

 
Nav gaidāmo pasākumu