NĀC LĪDZĀS ZIEMASSVĒTKOS! Labdarības koncerts

Ar prieku aicinām izbaudīt klātienē un gūt patiesu Ziemassvētku atmosfēru sirdī labdarības koncertā  Nāc līdzās Ziemassvētkos! Sirsnīgu emociju piepildītais koncerts būs tas, kurš tev iedos mieru un labestību šai grūtajā laikā. Koncertā kopā ar talantīgajiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām uzstāsies mākslinieki, kurus saucam par Labās sirds māksliniekiem. 
Šajā vienīgajā koncertā varēsiet tikties ar izciliem māksliniekiem - LNO solistēm Ilonu Bageli, Marlēnu Keini, dziedātājiem Juri Vizbuli, Daini Skuteli, Evitu Zālīti-Grosu, Ivo Fominu, Goran Goru, Lauri Reiniku, Aiju Andrejevu,  Rūtu Dūdumu, Katrīnu Gupalo, Ati Zviedri, Mārci Maņjakovu, perkusionistu Ernestu Mediņu, ģitāristu Miku Akotu, vokālo grupu Framest un grupu The Sound Poets. Kopā ar Nāc līdzās Ziemassvētkos! orķestri muzicēs brāļi Petrauski. Koncerta muzikālie vadītāji Rihards Zaļupe, Jānis Ķirsis un Gunārs Kalniņš.
Koncertā skanēs gan latviešu komponistu skaņdarbi, gan populāras Ziemassvētku dziesmas.
Visi koncertā gūtie ienākumi tiks izlietoti bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām talantu un spēju attīstības veicināšanai.

Lūgums uz koncertu ierasties vismaz 18.30, lai savlaicīgi izietu vakcinācijas sertifikātu kodu un biļešu kontroli. Koncerts notiks zaļajā režīmā. 

Personām ratiņkrēslos ieeja no Mihaila Tāla ielas puses. Lūgums iegādāties biļeti kopā ar asistentu. Ratiņkrēslu novietosim attiecīgajā numurētajā vietā izņemt krēslu.

 
Nav gaidāmo pasākumu