Pirmās Adventes koncerts. Orķestris RĪGA

Adventi, Ziemassvētku kluso gaidīšanas laiku, iesāksim ar diriģenta, Orķestra "Rīga" tubu un basu grupas koncertmeistara Jāņa Retenā veidotu koncertprogrammu. Rīgas Doma akustisko telpu piepildīs gan koka pūšaminstrumentu un metāla pūšaminstrumentu ansambļu spēle, gan Orķestris "Rīga" tā pilnā skanējumā. Dzeju baltāko svētku gaidās runās aktrise Ieva Florence.

Piedalās:

Orķestris RĪGA

Diriģents Jānis Retenais

Soliste Ieva Parša (mecosoprāns)

Aktrise Ieva Florence

Programmā:

Riharda Štrausa, Gustava Mālera, Leroja Andersona, Semjuela R. Hazo, Rolanda Kernena un Kloda Žervē mūzika.

Koncerta norisi atbalsta Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM

BEZMAKSAS IELŪGUMI uz koncertu pieejami no pirmdienas, 22. novembra, www.bilesuparadize.lv, "Biļešu paradīzes" kasēs un Rīgas Doma biļešu kasē.

! Ierodoties pasākumā, lūgsim uzrādīt Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka persona ir pabeigusi pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojusi Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), personalizēta biļete un derīgs sertifikāts.

Koncertapmeklējuma laikā jālieto sejas un deguna aizsegs

INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM AR BĒRNIEM

Šo koncertu var apmeklēt pieaugušie ar covid-19 vakcinācijas/pārslimošanas sertifikātu, līdzi ņemot nepilngadīgus bērnus. Vecākiem ar tiem bērniem, kuriem nav covid-19 sertifikāts, pasākumā ir paredzēts atsevišķs sēdvietu sektors - ielūgumi pieejami ŠEIT: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/103381

Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams uzrādīt covid-19 pārslimošanas sertifikātu vai testu;
Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga tests, veikts izglītības procesa ietvaros.

..................

Lūgums uz pasākumu ierasties laicīgi!

Koncerta laikā notiks filmēšana tiešraides nodrošināšanai.

Paldies par sapratni!

 
Nav gaidāmo pasākumu