Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo

Programma «Mēness starus stīgo» radīta īpaši Latvijas valsts svētku laikam rudenī. Tajā iekļauti izcilākie un emocionālākie latviešu komponistu skaņdarbi klavierēm solo un klavierēm četrrocīgi, kā arī dvēseliskās, gleznainās un krāšņās Emīla Dārziņa, Alfrēda Kalniņa dziesmas un latviešu tautasdziesmas īpaši izveidotās aranžijās. 

Ar šo programmu abi mūziķi vēlas klausītājiem uzburt pacilājošu un ārkārtīgi sirsnīgu svētku sajūtu, kas nepametīs vēl ilgi pēc koncerta beigām. Izskanēs Emīla  Dārziņa “Teici to stundu, to brīdi”, “Kā zagšus, tik lēnām”, “Vēl tu rozes plūc”, “Mana laime”, “Aizver actiņas un smaidi”, “Rezignācija”, Alfrēda Kalniņa “Brīnos es”, “Sapņu tālumā” un “Līst klusi”, tautasdziesmas “Tumša nakte, zaļa zāle” , “Kumeliņi, kumeliņi”, “Pūt, vējiņi”, “Ai, jel manu vieglu prātu” un citas.

Noskaņām bagātajā koncertprogrammā būs gan teatrāli momenti, gan Katrīnas Gupalo spēcīgais un sensuālais dziedājums un pianista Andreja Osokina meistarīgā klavierspēle, gan dueta rotaļīga saspēle ar maigiem un izjustiem brīžiem. Ieskatam koncertprogrammā Emīla Dārziņa “Melanholiskais valsis” abu mūziķu izpildījumā: https://youtu.be/gtp_BNlpQBA, kā arī Raimonda Paula dziesma “Ances romance”: https://youtu.be/bgDuaVzMqnI.

Katrīnas Gupalo un Andreja Osokina radošā tandēma koncerti gadu gaitā apbūruši klausītājus Latvijā, Lielbritānijā, Somijā un ASV.

Ieejas maksa 20eur.
Biļetes iespējams iegādāties bilesuparadize.lv, zeit.lv/veikals vai uz vietas Zeit Cafe, Gaujas ielā 4, Līgatnē.

! Ierodoties uz pasākumu jāuzrāda: personas apliecinošs dokuments, derīgs Digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veiktu pilnu vakcināciju vai Covid-19 izslimošanu pēdējā pus gada laikā.
Šie noteikumi attiecas arī uz bērniem no 12. g.v.

Lūdzam ierasties uz pasākumu savlaicīgi no pl.18.

Būsim pacietīgi un saprotoši viens pret otru. 
Ievērosim valstī esošos tā brīža noteikumus, tie var tikt paplašināti vai mainīti.

 
Nav gaidāmo pasākumu