Katrīna Gupalo solo koncertprogrammā TAURIŅA SAMTAINĀ SMARŽA

Koncertprogrammā klausītāju iemīļotas Imanta Kalniņa dziesmas un Katrīnas pašas rotaļīgās, romantiskās un mistiski noslēpumainās oriģinālkompozīcijas, kas savā veidā mijiedarbojas un sarunājas. Šī saruna ir ļoti personiska, īpaša un katrā koncertā citādāka. 

Izskanēs Imanta Kalniņa radītās kompozīcijas kino un teātra izrādēm un daudzas citas, kuru vidū ir plaši zināmas, kā arī ne tik bieži atskaņotas dziesmas. Tās Katrīna izpilda savās aranžijās balsij un klavierēm, kas veidotas ar lielu pietāti pret komponista oriģinālajām dziesmu versijām. 


Video

Imanta Kalniņa “Viņi dejoja vienu vasaru” https://youtu.be/eDKQ62OuIbI, “Apvij rokas” https://youtu.be/jsosuMTEEVs  un “Take It or Leave It” https://youtu.be/kIv5uNqDGng Katrīnas Gupalo izpildījumā.


Katrīna Gupalo ir viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm – spēcīga un sensuāla balss tembra īpašniece, komponiste, virtuoza pianiste, mūzikas izrāžu veidotāja, producente un aktrise. Studējusi Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā (ASV) un Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā (UK), guvusi atzinību dažādos starptautiskos konkursos, t.sk. Parīzē, Londonā, Maskavā un ASV. Koncertaģentūras “Aira Laiviņa Artists” dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja. Idejas un režijas autore izrādēs “100 gadi ar Piafu” (2015) un “Pēc Pusnakts / After Midnight” (2016), kas izskanējušas vairāk nekā 20 koncertzālēs visā Latvijā. “Pēc Pusnakts / After Midnight” guvusi augstu britu kritikas novērtējumu festivālā “Camden Fringe” Londonā.


2018. gadā Katrīna kā viesmāksliniece ievadīja britu soulmūzikas dīvas Emeli Sandē koncertu koncertzālē Palladium, devās pirmajā ASV koncerttūrē, uzstājās festivālā “Laima Vaikule Rendezvous Jūrmala 2018” Dzintaru koncertzālē, iekļuva Supernova 2018 pusfinālā ar pašas sacerēto dziesmu “Intoxicating Caramel” un kopā ar grupu “Katrina Gupalo & the Black Birds” izdeva debijas albumu “Gentle & Done”. 2020. gada nogalē klajā tika laists dziedātājas otrais albums “7 skumjas zvaigznes”, kas veltīts Imanta Kalniņa mūzikai. Katrīnas pašas komponētās dziesmas “SVĀRKI?”, “Fredijs vairs nedziedās” un “Agonija”, Raimonda Paula leģendārā dziesma “Par pēdējo lapu”, kā arī Imanta Kalniņa mūzika Katrīnas interpretācijā pievērsušas plašu uzmanību medijos un sniegušas lielu klausītāju mīlestību koncertos. Būdama profesionāla pianiste, Katrīna ar savu balsi klavieru pavadījumā uzbur krāšņas skaņu gleznas. 


Plašāka informācija par Katrīnu Gupalo

Mājaslapa: https://www.katrinagupalo.com 

Facebook: https://www.facebook.com/katrinagupalomusic/ 

Youtube: https://www.youtube.com/c/KatrinaGupalo   

Instagram: https://www.instagram.com/katrinagupalo/  

Spotify: https://spoti.fi/2FPI4XX

 


Koncerta sākums : 17:00

Koncerta datums 16.10.2021.

Koncerta biļešu cena 18,00 EUR

 


Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu