Hanzas perona kupejas (coupē) kauss jeb Rīgas četrcīņa PIRMAIS TURNĪRS

Četri kvadrātaini sporta veidi apvienoti neparastā turnīrā.
5. oktobrī plkst. 19.00 aicinām uz Hanzas peronu un piedāvājam piedalīties neparastā un līdz šim nepiedzīvotā turnīrā. Rīgas četrcīņā jeb Kupejas kausā dalībniekiem jāizspēlē novusa, galda tenisa, zoles un riču-rača partijas. Esam aizvadījuši testa treniņu un nu mēs piedāvājam īstas sacensības ar iespēju tikt finālā un cīnīties par galveno balvu. 

Reģistrācija dalībniekiem 18.00 – 19.00 
Pirmā raunda sākums plkst. 19.15 

Kā tas notiks? 

Var nākt un piedalīties ikviens, kas vakcinējies vai pārslimojis covid-19 un var uzrādīt derīgu sertifikātu. Turnīrā būs iespēja iepazīties ar katra sporta veida noteikumiem, apgūt dažādas tehnikas, sacensties un nokļūt finālā. Piedalīties var bez pieredzes un jebkādas gatavības pakāpes. Dalībniekus sacensībās uzmundrinās pasākuma vadītāji Reinis Boters un Jānis Kronis, kā arī DJ Gribam būt dīdžejas, būs pieejams bārs ar atspirdzinošiem dzērieniem. 

Kupejas kausā jeb Rīgas četrcīņā var piedalīties gan tie, kas vēlas startēt sacensībās, gan arī tie, kas vēlas atbalstīt un uzspēlēt kādu no četrām spēlēm ar draugiem vai citiem apmeklētājiem labas mūzikas atmosfērā.
Tāpēc piedāvājam divu veidu dalības biļetes: 

1. Turnīra dalībnieku biļete

2. Turnīra apmeklētāju biļete 

Katram sporta veidam būs treneris, kas gan izstāstīs noteikumus, gan atbalstīs un, protams, skaitīs punktus.
Katram dalībniekam katrā posmā vajadzēs izspēlēt novusa, gada tenisa, riču raču partijas, un būs jāpiedalās zolītes izspēlē. 

Lai reģistrētu dalību turnīrā kā dalībniekam, ir tikai jāiegādājas dalībnieka biļete un jāaizpilda anketa ej.uz/kupejaskauss
Jautājumu gadījumā epasts saziņai: [email protected]
Pasākuma rīkotāji ir Rozenbauma un māsas sadarbībā ar Hanzas peronu. 

 
Nav gaidāmo pasākumu