Animācijas meistarklase ar Krišu Salmani

Mākslas rezidence junioriem turpinās oktobrī! 

Kopā ar mākslinieku Krišu Salmani 9. oktobrī būs iespēja piedalīties animācijas meistarklasē. Zootrops ir animācijas mašīna, kas ļauj saprast kustības veidošanas principus. Meistarklasē gatavosim zootropa aparātu un animācijas. Sākumā būs vingrinājumi un noslēgumā katrs dalībnieks varēs izveidot savu animāciju. To varēs ņemt līdzi uz mājām un katrs ar jaunajām prasmēm veidot savas animācijas arī turpmāk. 

Nepieciešamie materiāli visiem dalībniekiem tiks nodrošināti. Meistarklases garums būs līdz 2 stundām. Kopā ar bērniem darbosies arī pedagogi, kas atbalstīs un palīdzēs tikt līdz rezultātam. Vietu skaits meistarklasēs ir ierobežots.
Krišs Salmanis ir viens no vadošajiem Latvijas māksliniekiem. Šogad Krišs Salmanis saņēmis Kim? Rezidences balvu. 2017. gadā mākslinieks ieguvis Purvīša balvu. Kā labākais gada video mākslinieks saņēmis balvu Spēlmaņu naktī. Un ne tikai. Mākslinieks Krišs Salmanis ir augstu novērtēts arī citviet pasaulē - Brēmenē, Tallinā, Gdaņskā. Viņa darbi iekļauti Latvijas Nacionālā mākslas muzeja un topošā Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja krājumos. 

Covid-19 nosacījumi 

Pasākumus kopā ar vecākiem, kuriem būs jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, varēs arī apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests (bērni no 12 gadu vecuma var vakcinēties, tāpēc viņiem jābūt vakcinētiem, pārslimojušiem vai jāveic Covid-19 tests). 

Biļetes uz animācijas zootropa meistarklsi (biļešu links) Epasts jautājumiem: [email protected] 

 

#makslasrezidencejr #hanzasperons 

 
Nav gaidāmo pasākumu