Elmāra Seņkova mūzikālā izrāde OTELLO

Izrāde pārcelta no 2021. gada 26. oktobra. Biļetes, kas iegādātas uz 26. oktobra izrādi, paliek spēkā un ir derīgas uz 2022. gada 16. janvāra izrādi.

OTELLO. Pēc Viljama Šekspīra
 

Teātra apvienības ESARTE aktieri:

Elizabete SKRASTIŅA 

Matīss BUDOVSKIS

Agris KRAPIVŅICKIS

 

LNSO mūziķi:

Aleksejs BAHIRS – vijole

Ernests MEDIŅŠ – sitaminstrumenti, taustiņi

Ivars OZOLS – kontrabass, basģitāra

 

Māksliniece Līga ZEPA

Režisors Elmārs SEŅKOVS

Mūzikas autors Ernests MEDIŅŠ

 

 

Muzikālā izrāde “Otello” izveidota, lai iepazīstinātu jauniešus ar Viljama Šekspīra slavenās lugas notikumiem caur objektiem, kas ir ap mums – ikdienā, sadzīvē vai noteiktās dzīves situācijās. Šiem objektiem aktieri piešķir citu nozīmi. Skatītājs aicināts likt lietā iztēli un citādi paskatīties uz ikdienišķiem priekšmetiem, kas uz skatuves iemieso izrādes tēlus. Stāstā par Otello un viņa mīļoto Dezdemonu ir dziļa mīlestība, skaudības vadītas intrigas un nāvējoša greizsirdība. Iestudējums ieguvis jaunu skatuvisko versiju, sadarbojoties teātra apvienības ESARTE un LNSO mūziķu radošajiem spēkiem.

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu