DIENVIDU AKVAREĻI

Raimonds Pauls, Ance Krauze, Daumants Kalniņš un LR bigbends

Koncertprogramma "Dienvidu akvareļi"

Raimonda Paula un Latvijas Radio bigbenda jaunākās programmas uzmanības centrā likta Maestro mūzika, kas tapusi 20 gs. sešdesmitajos gados. Tas ir laiks, kad R.Paula mūziku caurstrāvo komponistam tik tuvais džezs. Par tituldarbu izvēlēta svīta "Dienvidu akvareļi”, kas 1965. gadā tikusi ieskaņota Raimonda Paula trio sastāvā, piedaloties saksofonistam Aleksandram Piščikovam. Vēl programmā iekļautas Maestro atlasītas mūziklu tēmas un dziesmas ar Alfrēda Krūkļa vārdiem. Visi skaņdarbi šajā programmā ietērpti jaunos, krāsainos aranžējumos. Programmu paspilgtina vokālisti Daumants Kalniņš un Ance Krauze.

Biļetes: 23 eur  līdz 15.09.  26 eur no 16. septembra 

Pasākuma norises vietā visiem apmeklētājiem jāuzrāda digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19 vai arī ir izslimojusi Covid-19, un personu apliecinošs dokuments. Noteikumi attiecas uz visām vecuma grupām, tai skaitā bērniem. 

Digitālais Covid-19 sertifikāts un plašāka informācija par to pieejama https://covid19sertifikats.lv/ vai ārstniecības iestādē, kura veica vakcināciju pret Covid-19, jebkurā citā ārstniecības iestādē vai vienotajā valsts un pašvaldības klientu apkalpošanas centrā.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu