Homo Novus / TŪKSTOŠ VEIDU. Otrā daļa: Tikšanās

Izrādi iespējams apmeklēt, uzrādot Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19, pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā vai ir derīgs Covid-19 negatīvs analīžu rezultāts.

Iegādājoties biļeti, piekrītat, ka izrādes veidotāji var izmantot jūsu norādīto kontaktinformāciju, lai sazinātos par izrādes norisi (Covid-19 apstākļu dēļ).

Ja jums jānodrošina īpašas piekļuves prasības, lūdzam savlaicīgi rakstīt mums uz e-pastu [email protected] vai zvanīt pa tālruni +371 28649014 (Lība).

Uz vienas izrādes laiku iespējams iegādāties tikai 1 biļeti, jo tā paredzēta svešiniekiem.

Jūs apsēžaties pie viena galda kopā ar svešu cilvēku. Jūs šķir tikai stikla rūts. Ar norāžu palīdzību, izmantojot dažus vienkāršus priekšmetus un veicot vienkāršas darbības, jūs izrādes gaitā nodibināsiet ciešu saikni ar savu galdabiedru.

Teātra apvienība “600 HIGHWAYMEN” piedāvā izrādi par saprašanos, atsvešināšanos un atkalsatikšanos, kuras laikā divi svešinieki ar jautājumu, uzvedinošu mājienu, dažādu fizisku norāžu un iztēles palīdzību rada viens otram veselu izrāžu sēriju. “Tūkstoš veidu” cenšas izzināt robežu, pie kuras svešinieki sajūt tuvību, un to, kā gūt dziļi ietekmējošu pieredzi vismazākajā izrādes dalībnieku sastāvā.

 
Nav gaidāmo pasākumu